Beşiktaş, Avrupa macerasına Avrupa Ligi ön eleme turuyla devam edecek

Yayın tarihi: 25 Ağustos 2020 Salı 9:50 pm - Güncelleme: 25 Ağustos 2020 Salı 11:02 pm

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme maçında temsilcimiz Beşiktaş, Yunanistan ekibi PAOK’a 3-1  mağlup olarak olarak Devler Ligi macerasını noktaladı. Beşiktaş, Avrupa’da yoluna UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu’ndan devam edecek.

PAOK yedinci dakikada bulduğu erken golle öne geçti. Gerçekleştirilen kontra ataklara karşılık veremeyen Beşiktaş, 3-0 geriye düştü. Maçın ilerleyen dakikalarında Beşiktaş Larin ile bulduğu golle durumu 3-1’e getirdi.

Maç Özeti

GOL! Dk. 7: Tzolis’in golüyle PAOK 1-0 öne geçti!

GOL! Dk. 24: Tzolis yine sahnede! PAOK yine sağdan geldi ve etkili 2. atağında skoru 2-0’a getirdi.

GOL! Dk. 30: Pelkas’ın golüyle skor 3-0 oldu! PAOK yine kontratakla etkili oldu ve fark 3’e çıktı…

GOL! Dk. 37: Beşiktaş, Lens’in ortasında Larin’in güzel gol vuruşuyla skoru 3-1’e getirdi. Maçın başından beri çok kötü bir performans çizen Lens, çok şık bir asist yaptı.

Dk. 41: ERSİN PENALTIYI KURTARDI! Welinton’un basit faulüyle PAOK penaltı kazandı. Akpom’un vuruşunu Ersin kornere çeldi!

Dk. 45+3: İlk yarı sona erdi: 3-1!

Dk. 57: Lens, Oğuzhan ve Larin üçgeninde top Oğuzhan’ın önünde kaldı, Oğuzhan’ın şutu savunmaya da çarparak üstten dışarı gitti.

Dk. 58: PAOK, çok tehlikeli geldi. Temsilcimizin kaybettiği top sonrası Limnios, kaleci Ersin’le karşı karşıya kaldı. Yunan oyuncunun vuruşunu Ersin, ayaklarıyla çıkarmayı başardı ve kritik bir pozisyonda kalesini gole kapattı.

Dk. 59:  Mensah’a sert bir müdahale yapan El Kaddouri sarı kart gördü, Beşiktaş serbest vuruş kazandı. Oğuzhan’ın şutu barajdan oyun alanına döndü.

Dk. 60: Sağ kanattan yapılan ortaya hareketlenen Akpom, zekice bir hamle yaptı ve topun üstünden atladı. Topa hareketlenen Tzolis’in sert şutunda Ersin, gole izin vermedi.

Dk. 69: Mensah’ı düşüren Pelkas, sarı kart gören isim oldu. Oyunun durmasının ardından Mensah, yerini Dorukhan’a bıraktı.

Beşiktaş’ın 73. dakika Kevin N’Koudou ile bulduğu gol, ofsayt nedeniyle iptal edildi.

Dk. 76: PAOK kaptanı Pelkas, yerini Esiti’ye bıraktı.

Dk. 77: Lens’in sağ kanattan yaptığı ortaya yükselen Larin’in kafa vuruşu auta çıktı.

Dk. 78: Beşiktaş’ın penaltı beklediği pozisyon devam olarak nitelendirildi ve pozisyon sona erdi.

Maçın sonuna +4 dakika ilave edildi ve geri kalan dakikalarda tehlikeli pozisyon olmadı. Beşiktaş Şampiyonlar Ligi’ne veda etti.

İlk 11’ler

PAOK : Zivkovic, Soares, Ingason, Varela, Michaildis, Pelkas, El Kaddouri, Schwab, Giannoulis, Tzolis, Akpom.

Beşiktaş : Ersin, Lens, Vida, Welinton, N’Sakala, Necip, Atiba, Boyd, Mensah, N’Koudou, Larin.