İlk koronavirüs cinayeti işlendi! Boğarak öldürdü

Yayın tarihi: 2 Nisan 2020 Perşembe 9:00 am - Güncelleme: 2 Nisan 2020 Perşembe 9:05 am

Koronavirüsün bağlı kayıtlara geçen ilk cinayet İtalya’da gerçekleşti. İtalyan bir hemşire, doktor olan kız arkadaşını boğarak öldürdü. Gözaltına alınan ve suçunu itiraf eden adam “Bana koronavirüs bulaştırdı” dedi. Katil zanlısının koronavirüs test sonucu ise negatif çıktı.

Koronavirüs salgınının en sert etkilediği ülkelerin başında gelen İtalya’da koronavirüs yüzünden ilk cinayet işlendi… İtalya’da yaşayan Antonio De Pace isimli erkek hemşire, doktor olan hastanede koronavirüs ile mücadele eden kız arkadaşı Lorena Quaranta’yı öldürdü.

Solunum cihazları ölme riski yüksek hastalardan çıkarılıp gençlere takılabilecek

Yerel basında yer alan haberlerde 28 yaşındaki De Pace’nin kız arkadaşını “kendisine corona virüsü bulaştırdığı” gerekçesiyle öldürdüğü belirtildi. Salı gecesi polisi arayan De Pace’nin suçunu itiraf ettiği belirtildi.

Canlı yayında Didem Arslan’ı isyan ettiren anlar! Bağırarak yayını terk etti

27 yaşındaki Quaranta’nın cansız bedenini evde bulan polis, De Pace’nin de bileğinde kesikler olduğu ve intihar etmeye çalıştığını duyurdu. Sorguya alınan De Pace, “Onu öldürdüm çünkü bana koronavirüs bulaştırdı” dedi.

Erdoğan’ın kampanyasına ‘en az bir yevmiye’ zorunlu bağış talimatı!

De Pace’ye koronavirüs testi yapılırken İtalyan haber ajansları De Pace ve Quaranta’nın test sonuçlarının negatif çıktığını duyurdu.

Quaranta’nın ölmeden önce çok aktif olduğu İtalya’daki doktor ve sağlık çalışanları haklarıyla ilgili çok sert mesajlar paylaştığı açıklandı.

Mahkeme ranta ‘dur’ dedi! İhaleci damat Alkoçlar, Konyaaltı Sahili davasını kaybetti