İliştirilmiş gazeteci Özdemir’den eleştirenlere yanıt: Geri zekalı

Yayın tarihi: 18 Haziran 2020 Perşembe 11:47 am - Güncelleme: 18 Haziran 2020 Perşembe 5:27 pm

Cüneyt Özdemir, medyanın HDP’ye uyguladığı ambargoya ilişkin kendi Youtube kanalına davet ettiği HDP’lilerin ‘işleri olduğu’ gerekçesiyle yayına çıkmamasını ‘gülerek’ anlatmış ve gazeteci Ahmet Şık’a verdiği yanıtla da büyük tepki çekmişti. Özdemir, kendisini eleştirenlere, “Bunlar gerçekten sadece vasat gazeteci değil aynı zamanda geri zekalı” diyerek hakaret etti.

Bir süredir kendi Youtube hesabı üzerinden yayınlar yapan Cüneyt Özdemir, medyanın HDP’ye uyguladığı ambargo tartışmalarına ilişkin kendi kanalına çağırdığı HDP’li isimlerin “işleri olduğu” gerekçesiyle katılmadıklarını gülerek anlatmış ve alay etmişti.

Ahmet Şık’tan Cüneyt Özdemir’e: Medya artığı. Kahkahasında kendini ele veren sinsi

Özdemir’in bu sözlerine eski HDP Milletvekili Gazeteci Ahmet Şık’tan, “Medya artığı, soytarılığı sinsiliğiyle yarışıyor” yanıtı gelmişti. Birçok siyasetçi ve gazeteci de Cüneyt Özdemir’in sözlerine tepki göstermişti.

Cüneyt Özdemir-Fetullah Gülen ziyaretinde ne konuşuldu?

‘GERİ ZEKALI’ DİYEREK HAKARET ETTİ

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalar yapan Özdemir, bu kez de kendisini eleştirenlere “geri zekalı” diyerek hakaret etti. Özdemir, Twitter üzerinden şunları yazdı:

“Bu sabah uyandım ne görsem beğenirsiniz!  Troll’ün dincisi, laiki, Türkü, Kürdü olmuyormuş… Herkes karşısında şikayet ettiği ne ise aynısına dönüşmüş. Bir ülkeyi kutuplaştırmanın sonucu mu dersiniz, cehaletin izdüşümü mü artık orasını Konyalı bilim insanlarımıza bırakıyorum. Ama troll şampiyonluğunu bana bel altı vurmak için kuduran belediye maaşlı loser gazetecilere vermemiz lazım. 30 yıl hemen her gün canlı yayına çıkan beni bir dil sürçmesinden vurmaya çalışıyorlar. Vay efendim ‘Kız mı demişim Kadın mı’ demişim. Yahu bunlar gerçekten sadece vasat gazeteci değil aynı zamanda gerizekalı. Bunların çalıştığı izlenmeyen (güya muhalif) kanallara para akıtan CHP’li belediyelere sesleniyorum. Paranızı bu gerizekalılara harcamayın. Daha yetenekli yandaşlar bulabilirsiniz kendinize”

‘DERS ALIN’ DİYE KENDİ RÖPORTAJINI PAYLAŞTI

Garo Paylan’la yaptığı röportajı da anımsatan Özdemir, “Medya Ambargosunu kırdığımız söyleşide HDP’den Sayın Garo Paylan’a sorduğum sorular da özellikle Atatürkçü ve muhalif kesimi rahatsız etmiş. Enerjinizi beni linç etmek yerine HDP’li vekilleri ekranlarınıza çıkartıp daha iyi soru sormaya harcamanızı tavsiye ederim” ifadelerini kullandı. Özdemir, “Korkmayın, çalıştıkları kanallara, kendi sosyal medyalarına HDP’li vekilleri çıkartmaya korkan uyduruk ‘Belediyeci Gazetecilere’ bir röportaj nasıl yapılır, soru nasıl sorulur dersi niteliğinde ev ödevi olarak izlenmesi gereken linki ahanda buraya bırakıyorum” diyerek kendi hesabındaki videoyu paylaştı.

 

GÜLEN’DEN HEDİYE SAAT

2011 yılında Pensilvanya’da Fethullah Gülen ile röportaj için görüşen Cüneyt Özdemir’in Gülen’den hediye saat aldığı uzun süre konuşulmuştu.

Özdemir bu iddiaları reddetse de ‘The Cemaat’ ya da cemaate her şeyin yüklenmesine ben bu programda en azından karşıyım” ifadelerini kullanmıştı.

Kulis: Nasıl sakıncalı piyade olunur?

Depremzedeler, toprak evlerden kurtulmak istiyor