“Ilıcalı’nın yeni kız arkadaşı” iddiası sosyal medyada tartışma konusu

Yayın tarihi: 18 Temmuz 2019 Perşembe 2:11 pm - Güncelleme: 18 Temmuz 2019 Perşembe 4:10 pm

Acun Ilıcalı’nın yeni sevgilisi olduğu iddia edilen Çağla Ayça Altun Kaya sosyal medya da tartışma konusu oldu.

Acun Ilıcalı’nın bir süredir birlikte gmrüntülendiği 20 yaşındaki Çağla Ayça Altunkaya sosyal medyada bu kez Acun ilacılı paylaşımıyla gündem oldu. Altunkaya için Magazin blogu ÇapaMag Magazine, sosyal paylaşım hesabı üzerinden birlikteliği “Acun Ilıcalı’nın bir süredir birlikte gmrüntülendiği 20 yaşındaki Çağla Ayça Altunkaya, birlikteliği instagram hesabından ilan etti” ifadeleriyle takipilerine duyurdu.

AŞKINI RESMEN İLAN ETTİ

Ece Erken ve Bircan Bali Beyaz TV’nin magazin programı Söylemezsem Olmaz’da Çağla Ayça Altunkaya’nın artık ilişkiyi açıklamak istediğini belirterek, ınstagram hesabında değişiklik yaptığını aktardı. Ilıcalı Çağla Ayça Altunkaya ile önceki gün Yunan Adası Mikonos’a kahvaltı yapmak için gidip gelmişti. Çağla Ayça Altunkaya ınstagram hesabının biyografi bölümüne A yazıp yanına kalp koydu. Bu hareketle Altunkaya’nın Acun Ilıcalı ile aşk yaşadığının mesajını verdiği iddia edildi.

 

 

 

Takipçilerinden ağır tepki

Sosyal medya kullanıcıları, Ilıcalı-Antunkaya ikilisi arasındaki yaş ve durum farkına dikkat çekerek;” Acun Ilıcalı’nın büyük kızı 29 yaşında. Acun ilk eşinden 1993’te boşandı. Acun boşandıktan 6 yıl sonra yeni sevgilisi dünyaya geldi!” yorumlarına yerdi.

İşte o paylaşımlardan bazıları: