İlber Ortaylı’dan sevenlerini üzen haber! Tedavi gördüğünü açıkladı

Yayın tarihi: 9 Eylül 2024 Pazartesi 11:45 pm - Güncelleme: 9 Eylül 2024 Pazartesi 11:45 pm

Tarihçi ve Akademisyen İlber Ortaylı, bir süredir rahatsız olduğunu ve tedavi gördüğünü açıkladı. Ortaylı, “Zannediyorum birkaç ay içinde tekrar canlanmış olacağım” dedi.

Tarihçi ve Akademisyen İlber Ortaylı, sosyal medya hesabından hayranlarını üzen bir haber verdi. Ortaylı, videolu paylaşımında bir süredir sağlık sorunu yaşadığı ve tedavi gördüğünü açıkladı.

Ortaylı, paylaşımında sevenlerine sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Ortaylı’nın açıklaması şöyle:

“Çok değerli, sevgili okuyucularım, yazın sonunda bir yorgunluk oluyor. Bir müddettir Koç Hastanesi’nin değerli doktorlarının ve hemşirelerinin kontrolünde tedavi görüyorum. Bu tedavinin bazı hallerde sert tepkileri oluyor. Bir iki haftalık dinlenme süreci içindeyim. Bu dinlenme dağların tepesine çekilmek şeklinde olmayacak. Hayatım biraz yavaşlayacak. Yazılarıma odaklanacağım ve bazı programlara katılacağım. Yeni kitaplarım için okuma faslına dikkat edeceğim. Zannediyorum birkaç ay içinde tekrar canlanmış olacağım. 

Gösterdiğiniz ilgi beni fevkalâde duygulandırdı, mutlu etti. Galiba bir yazarın ve bir hocanın hayatındaki en önemli olay onu takip edenlerin ilgisi ve sevgisidir. Buna kavuşmak büyük bir mutluluk. Hepinize sağlıklı günler dilerim.”

Tarihçi ve Akademisyen İlber Ortaylı, bir süredir rahatsız olduğunu ve tedavi gördüğünü açıkladı. Ortaylı, "Zannediyorum birkaç ay içinde tekrar canlanmış olacağım" dedi.

 

Kaynak: HABER MERKEZİ