İlahiyatçı Cemil Kılıç’a tekbirli sopalı saldırı! “Evimin önünde bekliyorlar, adeta Madımak gibi”

Yayın tarihi: 25 Mart 2023 Cumartesi 2:48 pm - Güncelleme: 25 Mart 2023 Cumartesi 6:05 pm

İlahiyatçı yazar Cemil Kılıç, Twitter üzerinden paylaşımda bulunarak evinin önünde sopalı saldırıya uğradığını duyurdu. Kılıç, saldırganların tekbir getirdiğini belirtirken hala evinin önünde beklediklerini de aktardı.

İlahiyatçı yazar Cemil Kılıç, evinin önünde saldırıya uğradığını duyurdu. Saldırganların sopalarla “Allahu Ekber” diyerek saldırıyı gerçekleştirdiklerini belirtti.

“Tarikatlar istedi” diye ihraç edilen Cemil Kılıç görevine dönüyor

Kılıç’ın paylaşımı şöyle:

“Az önce evimin önünde saldırıya uğradım. Kendimi eve zor attım. Ellerinde sopalarla Allahu Ekber deyip saldırdılar”

Kılıç bir paylaşımda daha bulunarak saldırganların evinin önünde beklediğini duyurdu. Kılıç, “Adeta Madımak gibi…” dedi.

 

İLK MÜDAHALE KAFTANCIOĞLU’NDAN

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu; evinin önünde saldırıya uğrayan ilahiyatçı yazar Cemil Kılıç’ı evinde ziyaret etti. Aynı zamanda doktor olan Kaftancıoğlu, yaralanan Kılıç’a müdahale etti.

Kılıç’ın evinden gelen ilk görüntülerde ise durumunun iyi olduğu ve Kaftancıoğlu’nun orada olduğu görülüyor.

“YILLARDIR HEDEF GÖSTERİLİYORUM”

Kılıç şüphelendiğiniz birisi var mı sorusuna, “Spesifik olarak ‘şu’dur diyemiyorum. Yıllardır hedef gösteriliyorum. Belki de bu hedef göstermelerden birisi vazife çıkarmış da olabilir. Organize bir şey de olabilir” yanıtını verdi.

POLİSE BİLGİ VERİP AMBULANSA BİNDİ

Kılıç evinde yapılan ilk müdahale sonrası sağlık ekiplerince tedbir amaçlı Şafak Hastanesi’ne götürüldü. Hastaneye götürülmek üzere evden çıkarıldığı esnada polislere de bilgi veren Kılıç, saldırganların kaçtığı istikameti ve sokağı tarif etti.

Polise bilgi veren Kılıç hastaneye gitmek üzere ambulansa bindi. O anlarda  CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da Cemil Kılıç’a refakat etti.