2021 İkizler burcu için kazançlı bir yıl olacak

Yayın tarihi: 2 Ocak 2021 Cumartesi 2:32 am - Güncelleme: 2 Ocak 2021 Cumartesi 4:20 am

İkizler 22 Mayıs / 22 Haziran

Kova burcunda transit geçişlerine başlayan Jüpiter ve Satürn yıl boyu İkizler burcunu birçok konuda destekleyecek. Yıllardır olumsuz açılar aldığınız Neptün gezegeninin olumsuz açıları bitmeyecek ama siz artık Neptün gezegenini kontrol etmeyi öğrendiniz.

Alacak ve borç meselelerinden uzak durmak Neptün’ün olumsuzluğunu azaltacaktır ki geçmiş yıllarda yediğiniz kazıklar dolayısı ile bu durumun tamamen bilincinde olduğunuzu düşünüyorum.

2021 burç yorumları! Hangi burç nasıl etkilenecek?

Yeni yılda kişilik değişimine de hazır olun. Siz değişim ve yenilikten korkmayan birisiniz ama bu konuda da bazen abartılı davranıyor çabuk sıkılma huyunuz yüzünden ortaya çıkardığınız, onardığınız birçok şeyi yarım bırakabiliyorsunuz. Bu durumun altında bağlanma sorunlarının yattığını fark ederek başladığınız her şeyi sonuna kadar götürmeyi hedefleyeceksiniz.

Hangi konuda olursa olsun kendinizden beklemediğiniz kadar sabırlı ve sağ duyulu olacaksınız.

Başkalarının zaaflarını ve zayıf noktalarını çabucak çözümleyen ve yol gösteren yönünüzü kendi kişiliğiniz üzerinde uygulamaya başlayacak ve aslında kendinizle tanışacaksınız.

İŞ HAYATINDA İSTİKRAR

2021’de Boğa burcu insanları büyük değişim yaşayacak

İş hayatınızda ve maddi konularda istikrarlı olma yılları başlıyor. Kimseleri ezmeden, zarar vermeden daha üste çıkmayı hedefleyeceksiniz. Uzun ve başarılı bir yolculuğa çıkmaya hazır olun. Bu yolculukta karşınızda güçlü rakipleriniz olacak ama elinizden tutacak güçlü kişilerle de yol arkadaşlığı yapacaksınız.

Kazançlar sağlamanız olumlu özelliklerinizin daha fazla ortaya çıkmasına sebep olacak. Bugüne kadar yaptığınız hatalarınız için kendinizi affettikten sonra kırdığınız kalpleri de onarmaya başlayacaksınız. Bilinçli veya bilinçsiz davranışlarınız yüzünden size küsen, kırılan kişilerden özür dileyecek gerekirse yarattığınız sorunu onarmaya gönüllü olacaksınız.

2021 yılında çok para kazanabilirsiniz. Gelecek için yatırımlar yaparken başkalarına yardım etmeyi de ihmal etmeyeceksiniz. Birçok gönüllü yardımı başlatacak ve dostlarınızın da desteği ile çok fazla kalbe dokunacaksınız.

Aşk konusunda bastırılmış duygular ve tutkular ortaya çıkacak. Siz rutin ilişkilerden sıkılırsınız. Partner arayışınızda belli kıstaslarınız olmasına rağmen yalnız kalmaktan da hoşlanmadığınız için genelde size uyum sağlamayan kişileri hayatınıza alırsınız. Sonuçta siz de üzülür karşı tarafı da üzersiniz.

Artık ne üzülecek nede siz başka birini üzeceksiniz. Ne istediğinizi biliyorsunuz ve kriterlerinize uymayan kişileri kırmadan nazikçe uzak tutacaksınız.
Hayatınızın diğer alanlarında maceralara açık olsanız da aşk konusunda artık macera istemeyecek ve huzur arayışında olacaksınız. Ne istediğini bilene istediği gelir.

Sağlık olarak spora, düzenli beslenmeye ve dinlenmeye önem verecek bu sayede daha güçlü bir bünyeye sahip olacaksınız. Neptün gezegeni bazı alerjik reaksiyonlar, ellerde, kollarda sinir sıkışması sorunları yaşatabilir ama sağlık sorunlarınızı yenme gücünüz yüksek olduğundan kısa sürede sağlığınıza da kavuşacaksınız.

2021 Burç Yorumları

Demet Hoşman