Galatasaray’dan sonra Trabzonspor’da da koronavirüse rastlandı!

Yayın tarihi: 14 Ağustos 2020 Cuma 1:10 pm - Güncelleme: 14 Ağustos 2020 Cuma 1:46 pm

Galatasaray’da iki futbolcunun koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından, Trabzonspor’da da bir futbolcunun koronavirüs testi pozitif sonuçlandı. Dün yapılan testlerde, Fenerbahçe’de iki vakaya rastlanmıştı.

Süper Lig’de kulüplerden koronavirüs haberleri arka arkaya geliyor. Bugün 2 pozitif test sonucu olduğunu açıklayan Galatasaray’dan sonra Trabzonspor’da resmi bir açıklama yayınladı. Bordo mavili ekip, bir futbolcusunun testinin pozitif sonuçlandığını duyurdu.

Fenerbahçe’de bir futbolcu ve bir personelde koronavirüs çıktı!

GALATASARAY’IN AÇIKLAMASI

Resmi açıklama şu şekilde: “Kulübümüz tarafından, 2020-2021 sezonu öncesi Galatasaray Futbol Takımı oyuncuları, teknik heyetimiz, performans, sağlık, idari ve destek kadrolarındaki çalışanlarımız için sponsor hastanelerimiz Medical Park’ın ve Liv Hospital’ın katkılarıyla tatil dönüşü yapılan Covid-19 PCR testleri sonrası, iki oyuncumuzun sonuçlarının pozitif olduğu tespit edilmiştir. Klinik şikayeti olmayan oyuncularımız için izolasyon ve tedavi sürecine başlanmıştır. Konu ile ilgili yeni bir gelişme oldukça kamuoyu bilgilendirilmeye devam edilecektir.

TRABZONSPOR’UN AÇIKLAMASI

“Trabzon’da bulunan Futbol A takımımızdaki bir oyuncumuzun, COVID-19 belirtileri hissetmesi nedeniyle yaptırdığı PCR testi pozitif çıkmıştır. Genel sağlık durumu iyi olan futbolcumuz ev izolasyonuna alınmış ve tedavisine başlanmıştır.17.08.2020 tarihinde yeni sezon hazırlıkları için tesislerimizde toplanacak olan takımımıza aynı gün guruplar halinde rutin Covid 19 test uygulaması yapılacaktır.”

FENERBAHÇE’DEN İKİ KULÜBE DE GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Fenerbahçe, Trabzonspor ve Galatasaray’da yaşanan gelişmelerin ardından geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Galatasaray için yapılan paylaşımda “Covid-19 testi pozitif çıkan Galatasaray Spor Kulübü’nün iki oyuncusuna geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz” mesajı yer alırken Trabzonspor için ise “Covid-19 testi pozitif çıkan Trabzonspor Kulübü’nün oyuncusuna geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

FENERBAHÇE’DE DE İKİ VAKAYA RASTLANMIŞTI

Dün yapılan testlerde, Fenerbahçe 1 futbolcu ve 1 personelin koronavirüs testi sonucunun pozitif çıktığını bildirdi. Fenerbahçe’den yapılan açıklamada, “Bir oyuncumuz ve teknik ekipten bir çalışanımızın Covid-19 test sonuçları pozitif çıktı.” ifadeleri yer almıştı.