İki kişi hayatını kaybetmişti! Uçak kazasının görüntüleri çıktı

Yayın tarihi: 5 Aralık 2022 Pazartesi 11:46 am - Güncelleme: 5 Aralık 2022 Pazartesi 3:36 pm

Bursa‘da TC-UHY Bristell B23 tipi tek motorlu uçağın Ovaakça Doğal Gaz Çevrim Santrali’nin arazisindeki ormana düşmesiyle Hakan Köksal ve Burcu Sağlam’ın hayatını kaybettiği kaza anına ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesinde Ovaakça termik santrali yakınlarına tek motorlu uçak düştü. Kazada İş insanı pilot Hakan Köksal ve yanındaki güzellik uzmanı olduğu öğrenilen yolcu Burcu Sağlam hayatını kaybetti.

4 KİŞİLİK UÇAK LİSANSINI ALMAYA GİTMİŞ

Hobi amaçlı Asya Havacılık bünyesine kayıtlı, kendisine ait olan TC-UHY kuyruk numaralı özel uçağıyla uçuş yapan Hakan Köksal’ın, Sakarya’nın Pamukova ilçesine 4 kişilik uçak lisansını almak için gittiği öğrenildi.

Korkunç kaza anına dair yeni görüntüler ortaya çıktı. Doğal gaz çevrim santralinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde; irtifa kaybederek, hızla santrale yaklaşan uçağın, 380 bin voltluk elektrik taşıyan yüksek gerilim direğine çarptıktan sonra havada alev aldığı görüldü. Uçak havada parçalanarak yere düşerken, bu görüntüler de Cumhuriyet Başsavcılığı’nca incelemeye alındı.

 

Uçak düşmeden çekmiş! Kazada yaşamını yitiren Burcu Sağlam’ın son görüntüleri