İki kanala iki farklı açıklama yapıp fenomen olan balıkçı bu sefer de Akşener’e şarkı söyledi

Yayın tarihi: 29 Eylül 2022 Perşembe 3:04 pm - Güncelleme: 29 Eylül 2022 Perşembe 3:04 pm

“İşler nasıl” sorusuna Halk TV’ye ayrı A Haber’e ayrı açıklama yaparak sosyal medyada fenomen olan ‘Balıkçı Müslüm Baba’, bu sefer de İYİ Parti Lideri Meral Akşener’e şarkı söyledi.

“İşler nasıl” sorusu karşısında Halk TV’ye ayrı A Haber’e ayrı açıklama yaparak sosyal medyada fenomen olan ‘Balıkçı Müslüm Baba’ lakaplı Mehmet Benli, bu sefer de İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yanında görüntülendi.

Fenomen balıkçı, Ankara’daki balık haline ziyarete gelen Akşener’e şarkı söyledi. Akşener, balıkçının şarkı performansının ardından “mükemmel” yorumunu yaptı.

NE OLMUŞTU?

‘Balıkçı Müslüm Baba’ lakabıyla tanınan Mehmet Benli, Halk TV’nin “Satışlar nasıl” sorusuna “Hiç iş yok. Durum iyiye gitmiyor” yanıtını verirken, A Haber mikrofonuna ise “Türkiye çok güzel. Fırsatçılara Allah fırsat vermesin. Kim ekonomik kriz var diyor” diye konuştu.

Balıkçı Müslüm Baba’nın iki kanala yaptığı, iki farklı değerlendirme dikkatli izleyiciler tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Balıkçının videosu sosyal medyada binlerce kişi tarafından izlendi.

Sefo fenomen piyanist Fevzi Kaan’la sahnesini paylaştı