İki kadının üzerine asit döken erkek suç makinası çıktı

Yayın tarihi: 11 Mayıs 2022 Çarşamba 2:43 pm - Güncelleme: 11 Mayıs 2022 Çarşamba 3:40 pm

Denizli’de, cinayet suçundan sabıkalı olan 44 yaşındaki Özgür Günden, tartıştığı 27 yaşındaki Özbekistan uyruklu sevgilisi Sojida Kalandarova ile Kırgızistan uyruklu 23 yaşındaki Sarvinoz Khaırullaeva’yı daha önce otele getirdiği asitti üzerlerine dökerek yaraladı. Vücudunda üçüncü derece yanık oluşan Kalandarova, İzmir’e sevk edildi. Olayın ardından gözaltına alınan Gündem çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Özgür Günden, İstanbul’dan gelen Özbekistan uyruklu sevgilisi Sojida Kalandarova ve onun Kırgızistan uyruklu arkadaşı Sarvinoz Khaırullaeva ile hafta sonu tatili için Pamukkale ilçesi Karahayıt Mahallesi’nde bir otele gitti. İddiaya göre, Günden ile sevgilisi Kalandarova arasında dün telefonunu izin almadan kontrol ettiği için tartışma çıktı. Tartışma, kavgaya dönüştü.

ASİTİ TERMOSA KOYUP SAKLAMIŞ

Kavganın ardından otelin resepsiyonuna giden Günden, önceden emanet olarak bıraktığı termos içindeki asidi alarak tekrar odaya döndü. Günden, termostaki asidi yatakta uzanan sevgilisi Kalandarova ve kız arkadaşı Khaırullaeva’nın üzerine savurdu. İki kadın ve yüzüne asit sıçrayan Günden yaralandı. Kadınların çığlıkları üzerine otel görevlileri odaya koştu. Bu sırada Özgür Günden, olay yerinden kaçtı.

Şanlıurfa’da kadın cinayeti! Uzaklaştırma kararının bittiği gün öldürdü

İhbarla olay yerine 112 Acil Servis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralanan Kalandarova ve Khaırullaeva acil sağlık ekipleri tarafından ambulansla Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Vücudunda üçüncü derece yanık oluşan Kalandarova, İzmir’e sevk edildi. Khaırullaeva’nin ise hayati tehlikesinin bulunmadığı ancak vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluştuğu öğrenildi.

Olayın ardından Aydın’a kaçan Günden, yakalanarak Denizli’ye götürüldü. Özgür Günden, ifadesinde, sevgilisiyle telefonuna izinsiz baktığı için kavga ettiklerini belirtip, asit döktüğünü kabul etti.

Günden’in içinde asit dolu termosu poşetle resepsiyondan alıp odaya götürdüğü anların otelin güvenlik kamerası tarafından görüntülendiği de ortaya çıktı. Cinayet suçundan sabıkalı olan Günden, jandarmadaki işlemlerinin ardından bugün sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Şanlıurfa’da kadın cinayeti! Uzaklaştırma kararının bittiği gün öldürdü