İhsan Şenocak orman yangınları için yağmur duasına çıktı

Yayın tarihi: 2 Ağustos 2021 Pazartesi 3:53 pm - Güncelleme: 2 Ağustos 2021 Pazartesi 3:54 pm

Gerici İhsan Şenocak, Türkiye’nin birçok noktasında çıkan orman yangınlarına çözüm olarak yağmur duasına çıktı. Şenocak, “3 gün peş peşe yağmur duasına çıkmayı unutmayın” dedi.

Gerici İhsan Şenocak, geçtiğimiz günlerde Tokyo Olimpiyatları’nda başarı elde eden Filenin Sultanları’na ilişkin çirkin yorumlarda bulunmuştu. Şenocak,  “İSLAMIN KIZI! Sen OYUN ALANLARININ değil, imanın, iffetin, ahlakın, hayanın, edebin SUTANISIN; SEN “burnunu göstermekten utanan” ANALARIN EVLADISIN. Ekranlara ve sakallı ağabeylerinin popüler kültürün kurbanlarına “sultan” demesine aldanmayasın! Umudumuz da, duamız da SENSİN!” ifadelerini kullanmıştı.

Şenocak şimdi de Türkiye’nin birçok ilinde meydana gelen yangın felaketinin çözümünü yağmur duasına çıkmakta buldu. “Bir yerde yangın varsa madde planında karadan havadan o yangını söndürmek için seferberlik içinde olmak gerekir. Sonrasında ise Allah’a tevekkül edilir. Fakat Allah’ın gücünün karşısında hiçbir güç duramaz. Allah yağmurla bize imdat eylesin. 3 gün peş peşe yağmur duası yapmayı unutmayalım” şeklinde konuştu.

Cüneyt Özdemir bu kez de İhsan Şenocak’ı konuk etti

Gerici İhsan Şenocak, Atatürk ve Cumhuriyet düşmanlığını kustu!