İHH’den pedofiliye ve tacize kılıf uyduran imama destek ziyareti

Yayın tarihi: 5 Eylül 2022 Pazartesi 3:17 pm - Güncelleme: 5 Eylül 2022 Pazartesi 3:30 pm

İHH İnsani Yardım Vakfı Şanlıurfa İl Temsilcisi Behçet Atila, pedofili ve tacize kılıf uydurup meşrulaştırmaya çalışan imam Mehmet Şükrü Dörtbudak’a destek ziyaretinde bulundu. 

Şanlıurfa’da Mevlana Halid Camisi’nin imamı Mehmet Şükrü Dörtbudak, sosyal medyada yayımladığı videolar ile tacize ve pedofiliye kılıf uydurmaya çalıştı. İmam, bir videosunda çocukların giyinişlerini ‘neden’ göstererek, “Ondan sonra pedofili suçtur. Pedofiliyi sen körüklüyorsun” derken başka bir videosunda da  “Kadın erkek sokakta çırılçıplak geziyorsunuz. Ondan sonra bizi taciz ettiler. Halimiz ne olacak?” dedi. 

İmam, 31 Ağustos’ta, emniyette ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Şanlıurfa İl Müftülüğü Yetkilisi de İmam Mehmet Şükrü Dörtbudak hakkında soruşturma başlatıldığını bildirdi.

İHH’DEN DESTEK ZİYARETİ

İktidara yakınlığı ile bilinen İHH İnsani Yardım Vakfı’nın İl Temsilcisi Behçet Atila, Dörtbudak’a destek ziyaretinde bulundu. Atila, Facebook hesabından Dörtbudak’ın elini sıktığı fotoğrafları paylaşıp şu notu düştü:

“Hak ve hakikatı haykırdığı için geçenlerde gözaltına alınıp sonra serbest bırakılan Mehmet Şükrü Dörtbudak hocaya kefaret olsun/geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk.”

 

 

Pedofiliyi savunan imam Meclis’e taşındı!