İftiracı Nilhan Osmanoğlu’na ailesinden destek! Şimdi de film çevirecekler…

Yayın tarihi: 8 Şubat 2019 Cuma 10:28 pm - Güncelleme: 8 Şubat 2019 Cuma 10:28 pm

2. Abdülhamid’in torunu Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, yeğeni Nilhan Osmanoğlu’nun İsmet İnönü hakkındaki asılsız iddiaların arkasında durarak bu açıklamalara katıldıklarını belirtti.

Nilhan Osmanoğlu, İsmet İnönü’ye iftira atmıştı… Altından karşılıksız aşk çıktı!

Osmanoğlu, “Nilhan Osmanoğlu benim yeğenim, yeğenimden daha çok kızımdır, onun her dediğine biz ailecek katılıyoruz. Maalesef ki bir hanımefendiye, bir sultana saldırı oldu. Tabi ki yapılan saldırıları biz yakıştıramıyoruz. Hakiki bir Türk nesili hiçbir şekilde böyle bir yara veremez. Herkesi saygıya devam ediyorum” ifadelerini kullandı.

İsmet İnönü ve eşine çirkin iftira!

‘SİNEMA PROJEMİZ VAR’

Osmanlı torunu olarak Türkiye’ye hizmet etmek istediğini söyleyen Osmanoğlu, “Osmanlı hanedan vakıf çalışmalarımız şuan devam ediyor. Bugün her önüne gelen Osmanlı’ya hakaret edebiliyor. Yeniden Refah Partisi’nin kurucu üyesi olmaktan şeref duyuyorum. Sözde değil, özde torunu olarak bizde hizmet etmek istiyoruz. Cumhurbaşkanımıza desteğimizi yıllarca bütün medyada söyledik. Dedemle alakalı bir sinema projemiz var. Bugün yayınlanan Osmanlı ile alakalı dizilerin hoşumuza gittiğini söyleyebiliriz. Bizler çünkü bu topraklarda çok büyük sıkıntılar çektik, sürgüne gittik” dedi.