İETT şoförüyle tartışan sürücünün otobüsün içine biber gazı sıktığı anlar ortaya çıktı!

Yayın tarihi: 29 Ağustos 2023 Salı 7:45 pm - Güncelleme: 29 Ağustos 2023 Salı 7:45 pm

İstanbul Kadıköy’de İETT şoförüyle tartışan bir sürücünün otobüsün penceresinden içeri biber gazı sıktığı anların görüntüleri ortaya çıktı.

İstanbul Kadıköy Bostancı sahil yolunda İETT otobüs şoförü ile bir otomobil sürücüsü arasında trafikte yol verme tartışması yaşandı. Sürücü otomobilini, İETT otobüsünün önüne çekerek şoförle tartışmaya devam etti.

Tartışma sırasında yanındaki biber gazını çıkaran otomobil sürücüsü, direksiyonda bulunan İETT şoförüne biber gazı sıktı. Otomobile geçen sürücü hızla olay yerinden uzaklaşırken, gazdan etkilenen İETT şoförü araçtan inerek hareket eden otomobile tekme attı.

İETT şoförüyle tartışan sürücü otobüsün içine biber gazı sıktı! Yolcular baygınlık geçirdi

YOLCULAR FENALAŞTI

Gazdan etkilenen yolcular otobüsten indi. Kendini kaldırıma atan bazı yolcular baygınlık geçirdi. Astımı olduğu öğrenilen bir kadın yolcu nefes alamayarak fenalaştı. Dizlerinin üstüne çökerek öksüren ve nefes almaya çalışan kadının yardımına çevredekiler yetişti. Su içtikten sonra tekrar nefes almaya başlayan ve sakinleşen kadın yolcunun sağlık durumunda herhangi bir sorun olmadığı öğrenildi. O anlara ait otobüsün içindeki güvenlik kamerasının görüntüleri ortaya çıktı.