İETT otobüsünde taciz! Elbise giyen kadını görüntüledi

Yayın tarihi: 6 Haziran 2022 Pazartesi 1:19 pm - Güncelleme: 6 Haziran 2022 Pazartesi 5:16 pm

İstanbul’da sabah saatlerinde işe gitmek için İETT otobüsüne binen genç kadın, fotoğrafının çekildiğini fark etti. Bir anda ayağa kalkan ve sinir krizi geçiren genç kadını taciz eden M.B otobüstekilerin müdahalesiyle yakalandı.

Cep telefonuyla elbise giyen kadının bacaklarının fotoğrafını çeken M.B, iki çocuk babası olduğunu belirterek kendisini yakalayanların bırakmaları için otobüstekilere yalvardı. Daha sonra cep telefonundaki fotoğraf ortaya çıkınca tacizi kabul etmek zorunda kaldı. Otobüs durduruldu ve yolcular şahsın telefonuna el koydu.

‘ÇEKMEDİM’ DEDİĞİ FOTOĞRAF TELEFONUNDAN ÇIKTI

Bu sırada herhangi bir kare çekmediğini defalarca söyleyen M.B. “Özür dilerim, 2 çocuk babasıyım, mühendisim” dedi ancak telefonunda kadına ait fotoğraflar bulundu.

“HOŞUMA GİTTİ ÇEKTİM”

Söz konusu görüntüler, bir sosyal medya hesabından paylaşıldı. Paylaşımda “Az önce işe giderken 16 M otobüsünde yaşadığım olay elim ayağım titriyor! ‘2 çocuk babasıyım, mühendisim’ diyor! Polis geldi aldı ama biliyorum ki hiç bir ceza almayacak! En azından paylaşın ne bileyim! Ve o kadar pişkin ki ‘hoşuma gitti çektim’ diyor! Daha çok detay var ama sinirim o kadar bozuk ki anlatamıyorum! Allah hepinizin belasını versin!” ifadelerine yer verdi. Öte yandan ihbar üzerine gelen polislerin şahsı alarak karakola götürdüğü öğrenildi.

“TELEFONUM KENDİ KENDİNE ÇEKTİ”

Gözaltına alınan şüpheli M.B.’nin emniyet ifadesinde “Telefonum bozuk olduğu için tamirciye götürüyordum. Telefonum bozuk olduğu için ara ara kendi kendine fotoğraf çeker, mesajlar atar. Bu tamamen benim dışımda gerçekleşen olaydır” dediği öğrenildi. Savcılık, şüpheliyi “Özel hayatın gizliliğini ihlal etme” suçundan tutuklama talebiyle hakimliğe sevk etti.

 

Eskişehir’de ‘sapık’ isyanı! Önce kız yurduna sonra odalara girdi