İETT otobüsü durağa çarptı! Bir ölü dört yaralı

Yayın tarihi: 2 Şubat 2023 Perşembe 6:50 pm - Güncelleme: 2 Şubat 2023 Perşembe 9:48 pm

İETT otobüsü kalabalık bir yolcu grubunun bulunduğu durağa çarptı. Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır kazada bir kişinin hayatını kaybettiğini dört kişinin ise yaralandığını açıkladı.

İstanbul Bahçelievler’de D-100 üzerinde İETT otobüsü durağa girdi. Durakta bekleyen yolculardan yaralılar olduğu belirtiliyor. Olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

İETT’DEN AÇIKLAMA: 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kazaya ilişkin İETT’den yapılan yazılı açıklamada “Bahçelievler’de bir Özel Halk Otobüsü kontrolden çıkarak durak alanına girmiştir. İlk belirlemelere göre ne yazık ki bir vatandaşımız vefat etmiş, dört vatandaşımız yaralanmıştır. Olayla ilgili teknik ve idari incelemeler sürmekte olup Genel Müdürümüz de alana intikal etmektedir. Otobüs içi kamera görüntülerinin temini ve olay mahalinde yapılacak detaylı tespitler üzerinden kamuoyuna ayrıca bilgi verilecektir. Derin bir üzüntü ile kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.” denildi.

BELEDİYE BAŞKANI BAHADIR: BİR ÖLÜ DÖRT YARALI

Konuyla ilgili açıklama yapan Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, kazada bir kişinin hayatını kaybettiğini dört kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Hakan Bahadır, “Yavaş yavaş geliyor, kaldırıma vuruyor, kaldırımdan sonra da köşedeki minibüse vuruyor ve öyle duruyor. Bu sırada kaldırımda bekleyen vatandaşlarımızdan birkaç tanesi otobüsün altında kalıyor. Buradaki minibüsçü esnafımız çıkarıyor. Hastane yakın olduğu için götürüyorlar. Bir eks, dört yaralı var. Ama bunlar çok net değil. Hastaneyle görüşüp bilgi alacağız” şeklinde konuştu.

KAZANIN GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI

Otobüsün, durağa daldığı anların görüntüsü güvenlik kamerasına yansıdı.

 

Bingöl’de yolcu otobüsü devrildi!