İETT otobüsü 17 araca çarptı

Yayın tarihi: 18 Haziran 2022 Cumartesi 9:06 am - Güncelleme: 18 Haziran 2022 Cumartesi 2:08 pm

İstanbul’da bir İETT otobüsü kontrolden çıkarak park halindeki 17 araca çarptı. Kaçan sürücünün kimliği belirlenemedi.

Sürücüsünün kimliği belirlenemeyen İETT otobüsü kontrolden çıkarak sokağın her iki tarafında park halinde bulunan 17 araca çarptı.

İETT otobüsü son olarak bir kamyona çarptıktan sonra dururken, sürücü olay yerinden kaçtı. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken 17 araçta hasar meydana geldi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İETT otobüsü 17 araca çarptı

İETT’DEN AÇIKLAMA: ARAÇ ÇALINDI

Olayla ilgili İETT tarafından bir açıklama yapıldı. Açıklamada, ortalığı savaş alanına çeviren kazaya neden olan otobüsün kimliği belirsiz kişilerce çalındığı belirtildi.

Yapılan inceleme sonucu EM2 hattında görev yapan aracın, saat 22.43’te Silahtarağa Mahallesi Tramvay İstasyonu yakınında görevli şoför tarafından park edildiği belirlendi. Aracın saat 00.03’te kimliği belirsiz kişilerce bulunduğu yerden alındığı belirtilen açıklamada şunlar kaydedildi:

“Aracın Eyüp Devlet Hastanesi’nden geri dönüş yaparak ilerlediği, Veysel Karani Durağı’ndan sonra saat 00.20’de Canan Sokağı’na girdiği ve burada çok sayıda araca çarptıktan sonra terk edildiği, Filo Takip Merkezi tarafından belirlendi. Konuyla ilgili adli işlemler Alibeyköy Şehit Atıf Ödül Polis Merkezi tarafından yürütülmektedir. Aracın çalışma ruhsatı askıya alınmıştır” denildi.

İETT otobüsünde taciz! Elbise giyen kadını görüntüledi