İdo Tatlıses babasına sitem etti! “Ağzında bakla ıslanmıyor”

Yayın tarihi: 17 Ağustos 2023 Perşembe 1:30 pm - Güncelleme: 17 Ağustos 2023 Perşembe 1:30 pm

71 yaşındaki ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, gelini Yasemin Şefkatli’nin hamile olduğu iddiaları gündemdeyken hemen bir açıklama yaparak ikiz torun beklediğini duyurmuştu. Babasının haberi yaymasına sitem eden şarkıcı İdo Tatlıses, “Ağzında bakla ıslanmıyor” dedi.

İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses, iki yıl önce sevgilisi Yasemin Şefkatli ile nikah masasına oturmuştu. İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli’den geçtiğimiz günlerde müjdeli haber gelmişti. Şefkatli’nin hamile olduğu, çiftin bebek beklediği öğrenilmişti. İkiz torun sahibi olacağını söyleyen Tatlıses; “Yasemin, ikiz bebek bekliyor, bebeklerden biri kendisini saklamış ve iki gün önce kendisini gösterdi. Yasemin, 2,5 aylık hamile, cinsiyetleri henüz belli değil. Derya Tuna haberi öğrendiğinde gözyaşlarına boğuldu, çok mutluyuz” demişti. Babasına sitem eden İdo Tatlıses, Kanal D’ye konuştu. İdo Tatlıses şunları söyledi:

“Babama bir şey söylenmiyor. Ağzında bakla ıslanmıyor. Babama aslında bir magazin sayfası açmak lazım. Bütün haberleri paylaşıyor. ‘İkiz’ deyince o da çok şaşırdı.”

71 yaşındaki İbrahim Tatlıses: Her an evlenebilirim