İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı’dan Özdağ’a yanıt

Yayın tarihi: 6 Mayıs 2022 Cuma 4:31 pm - Güncelleme: 6 Mayıs 2022 Cuma 5:27 pm

İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ‘ın “Soylu liderliğinde Zafer Partisi’ne komplo kuruluyor” iddiasına yanıt verdi. Çataklı, “İddiasını ispatlamakla mükelleftir. Hakimler savcılar yerlerinde” açıklamasında bulundu.

İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, bakanlık faaliyetlerini içeren “Aylık Basın Bilgilendirme Toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Ümit Özdağ’ın komplo iddiası ve bir polisin kendisine gelip anlatmasına ilişkin soruya Çataklı ” İddiasını ispatlamakla mükelleftir. hakimler savcılar yerlerinde. Yalanları ve provokasyonları bugüne kadar olduğu gibi engelleyeceğiz ve çözeceğiz. Piyonları bugüne kadar muhatap almadık. Türkiye dirayetli politikalarıyla cevap vermiştir ve vermeye devam edecektir” yanıtını verdi.

Süleyman Soylu’ya art arda destek ziyaretleri

NE OLMUŞTU?

Kendisi için, “Adam yerine koymam, haysiyetsiz adam. Bu adam hayvandan aşağı bir adamdır. Soros çocuğudur ve operasyon çocuğudur. İstihbarat elemanı olduğu apaçık bellidir” ifadelerini kullanan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu düelloya davet eden ve tek başına İçişleri Bakanlığı’nın önüne çağıran Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, cuma sabahı saat 10.40 civarında TBMM önüne gelmişti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bu sabah yaptığı açıklamasında şunları söylemişti:

“İçişleri Bakanı Süleyman Soylu liderliğinde, Zafer Partisi’ne komplo kuruluyor. Bu komployla ilgili bir kaç gün önce genel merkezimize gelen bir polis memuru bilgi verdi. Kimlerle kimin telefon konuşması yaptığını, bu komploda kimlerin görev alacağını öğrendim. Başka kaynaklardan da bunu teyit ettim. Zafer Partili gibi görülen hesaplar üzerinden beş, altı ilde karışıklık çıkartmak istiyorlar. Bizi psikolojik baskı altına almak istiyorlar. Biz tuzağa düşmeyiz. Atamanlar diye grup var. Sağda solda Suriyeli dövüyorlar, paylaşıyorlar. Suç duyurusunda bulunduk. Arkasında karanlık odaklar var. İki-üç hafta önce “Biz kapattık, dağıldık” dediler. Kimle bağlantılı olduğunu görebilirsiniz. Soylu’nun bana ve aileme yapmış olduğu hakaret bu operasyonun işaret fişeğidir”

Ümit Özdağ’dan Süleyman Soylu’ya: Görevin bittiğinde tutuklanacaksın