İçinde Galatasaray ve Trabzonspor da var! Valencia şimdiden 13 takımı geride bıraktı

Yayın tarihi: 23 Ağustos 2022 Salı 2:57 pm - Güncelleme: 23 Ağustos 2022 Salı 2:57 pm

Fenerbahçe, Süper Lig’in 3’üncü haftası geride kalırken 13 golle tarihinin en gollü başlangıçlarından birini yaptı. Ekvadorlu forvet Enner Valencia ise 6 gol atarak içinde Galatasaray ve Trabzonspor’un da olduğu 13 takımı geride bıraktı.

orge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe , Süper Lig’de geride kalan 3 haftada topladığı 7 puanla averajla liderlik koltuğuna oturdu. 3 maçta 13 gol atan ve tarihinin en gollü başlangıçlarından birini imza atan Sarı-Lacivertlilerde en çok öne çıkan isim ise Ekvadorlu forvet Enner Valencia oldu. Tecrübeli golcü, 3 maçta attığı 6 golle gol krallığı yarışında rakiplerine açık ara fark atarken, ligdeki birçok takımı da geride bıraktı.

Fenerbahçe’nin şampiyonluk yarışındaki rakiplerinden Galatasaray 3 maçta sadece 2 gol atabildi. Trabzonspor da 5 golde kaldı. Valencia’yı 3. haftası geride kalan ligde sadece 8’er gollü Beşiktaş , Adana Demirspor ve Alanyaspor geride bıraktı.

GEÇTİĞİMİZ SEZONA ŞİMDİDEN YAKLAŞTI

1989 doğumlu Valencia, Fenerbahçe’deki ilk sezonunda ligde 34 maçta 12 gol atmıştı. Geçtiğimiz sezon ise 25 maçta 7 gol atabilmişti. Tecrübeli forvet, bir gol daha atması halinde geçtiğimiz sezonki gol sayısına ulaşacak.

Fenerbahçeli Valencia tarihe geçti!