İçerik kütüphanesine Sailor Moon’u ekledi

Yayın tarihi: 29 Nisan 2021 Perşembe 8:00 am - Güncelleme: 28 Nisan 2021 Çarşamba 4:15 pm

Pretty Guardian Sailor Moon Eternal The Movie Part 1 ve 2, 3 Haziran’dan itibaren Japonya dışında her yerde Netflix’te yayınlanacak. Netflix’in filmin dublajı sürecinde olduğuna dair daha önceki söylentiler de böylece doğrulanmış oldu.

Netflix yöneticisi Ema Hirayama yaptığı açıklamada, “Pretty Guardian Sailor Moon Eternal The Movie’nin geniş anime listemize katılması ve bu inanılmaz hikayeyi dünyanın dört bir yanındaki hayranlarla paylaşması Netflix’te hepimiz için bir rüyanın gerçek olması gibi hissettirdi” dedi. Gelecek maceraların konusu işe şu şekilde: Anime, kiraz çiçeklerinin çiçek açtığı ve Tokyo’nun yüzyılın en büyük Tam Güneş Tutulması’nı kutladığı için şenlik havasında olduğu Nisan ayında başlıyor.

Sailor Moon

Yeni ay güneşi karartıp ışığını yavaş yavaş kısarken Usagi ve Chibi-Usa, Altın Kristal’in mührünü kırabilecek seçilmiş Bakire’yi arayan Pegasus ile karşılaşır. Bu arada, kasabada, Lemures olarak bilinen kabus enkarnasyonlarını dağıtmak, “Efsanevi Gümüş Kristal” i ele geçirmek, aya ve dünyaya hükmetmek ve sonunda tüm evrene hükmetmek olan Ölü Ay Sirki adlı gizemli bir grup ortaya çıkıyor.

İkonik dizinin bu versiyonunun her iki bölümü de, koronavirüs salgını nedeniyle bir yıllık bir gecikmenin ardından bu yılın başlarında Japonya’da sinemalarda gösterime girdi. ABD izleyicileri şu anda Hulu’da Sailor Moon Crystal anime serisini izleyebiliyordu. Artık Netflix izleyicileri de bu efsaneden yararlanabilecek.

Xiaomi, dünya çapında 1 milyondan fazla Mi Smart Band 6 ünitesi gönderdi