Icardi İstanbul’a geldi, üçlüyü çektirdi! “Geri döndüğüm için çok mutluyum”

Yayın tarihi: 28 Temmuz 2023 Cuma 11:36 pm - Güncelleme: 29 Temmuz 2023 Cumartesi 1:02 am

Galatasaray’ın bonservisiyle kadrosuna kattığı Mauro Icardi‘yi taşıyan uçak İstanbul’a iniş yaptı. Galatasaraylı taraftarlar golcü isme karşılama yaparken Icardi de taraftarlara üçlü çektirdi.

Süper Lig’de yeni sezonun başlamasına sayılı günler kala takımlar transfer çalışmalarına hız verdi. Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Galatasaray, geçtiğimiz sezon takımın en golcü ismi olan Mauro Icardi’yi bonservisiyle kadrosuna kattı.

Icardi’yi taşıyan uçak, İstanbul’da Atatürk Havalimanı’na indi. Galatasaraylı taraftarlar golcü ismi havaalanında karşılarken Icardi taraftarlara üçlü çektirdi.

Galatasaray’dan Dzeko göndermeli Icardi paylaşımı! PSG ile görüşmeler başladı

“GERİ DÖNDÜĞÜM İÇİN ÇOK MUTLUYUM”

Uçaktan indikten sonra başkan vekili Erden Timur ile kucaklaşan Mauro Icardi, “Geri döndüğüm için çok mutluyum.” ifadelerini kullandı.

Icardi sözlerini şöyle sürdürdü:

“Dışarıda başlamış olan partinin devam etmesi gerekiyor. Önümüzdeki sezonun daha iyi olması gerekiyor. Daha da iyi olmak için elimizden geleni yapacağız. Galatasaray taraftarını çok seviyorum.

Çok güzel bir ülkedeyim. Burada olduğum için çok mutluyum. Türkiye’nin en büyük kulübüyle birlikte çalışıyoruz. En büyüğü olduğunu tekrar göstermemiz gerekiyor”

PSG’DEN ICARDI’YE VEDA

Paris Saint-Germain de Mauro Icardi’nin Galatasaray’a transfer olduğunu duyurdu. Fransız devi, Arjantinli yıldıza başarılar diledi.

BONSERVİS BEDELİ 10 MİLYON EURO

Galatasaray bu kez bonservisiyle kadrosuna kattığı Mauro Icardi için PSG’ye 10 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

24 MAÇTA 29 GOLE KATKI

Geçtiğimiz sezon kazanılan şampiyonlukta başrol oynayan Mauro Icardi, Süper Lig’de çıktığı 24 maçta 22 gol, 7 asistlik performans sergilemişti.