İbrahim Tatlıses’e tepki yağdı

Yayın tarihi: 20 Mayıs 2021 Perşembe 9:05 pm - Güncelleme: 22 Mayıs 2021 Cumartesi 12:18 am

Şarkıcı Oğuz Yılmaz‘ın hayatını kaybetmesinin ardından İbrahim Tatlıses‘in programında yaşananlar gündem oldu.

Oğuz Yılmaz’ın ölümü sonrası eski görüntüler gündem oldu. Yılmaz’ın İbrahim Tatlıses’e küs gitmesi konuşurken Tatlıses’ten paylaşım gecikmedi.

Oğuz Yılmaz İbrahim Tatlıses tartışması yıllar sonra yeniden gündeme geldi.

Camdaki Kız yine tepki çekti

Ölüm haberiyle sevenlerini yasa boğan Oğuz Yılmaz yıllar önce İbrahim Tatlıses’in programına konuk olmuştu. Tatlıses daha önce de çoğu kez programına davet ettiği Oğuz Yılmaz’ı ilk kez çağırmış gibi alaycı şekilde ”Bent Deresi’nde dinledim çağırdım” diyerek davet etmişti. Bu sözler ünlü türkücüyü üzmüştü.

Üslubunu bozmadan Tatlıses’e neden böyle bir anonsta bulunduğunu soran Oğuz Yılmaz’a İbrahim Tatlıses tehditler savurmuştu.

Cem Yılmaz’dan heyecanlandıran paylaşım

Söylemezsem Olmaz sunucuları bu anları hatırlatıp İbrahim Tatlıses’i eleştirdi. Bali programda “Yılmaz İbo’ya küs gitti” dedi.

İBRAHİM TATLISES’TEN PAYLAŞIM

İbrahim Tatlıses ise bu görüntüler yeniden gündem olurken bir paylaşım yaptı. Tatlıses paylaşımda “Ankara’nın yetiştirdiği nadir sanatçılarımızdan Oğuz Yılmaz kardeşime ALLAH’tan rahmet ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı Cennet Olsun İnşALLAH” yazdı.

Tatlıses’in bu paylaşımına yorum yağdı. Çoğu takipçi “Küs gitti” yazarken çoğu takipçi ise “Kendi programında rezil etmiştin” dedi

Sarıgül Z kuşağını ‘kalbinden vurdu’: Davutoğlu’na benzetildi

 

İBRAHİM TATLISES 43 YAŞ KÜÇÜK SEVGİLİSİ İLE EVLENDİ

 

İBRAHİM TATLISES SEREN SERENGİLİ TEHDİT ETTİ İDDİASI