İbrahim Tatlıses: Vurulduğum gün oğlum şirket kasasını boşalttı

Yayın tarihi: 21 Haziran 2022 Salı 9:14 am - Güncelleme: 21 Haziran 2022 Salı 9:14 am

Şarkıcı İbrahim Tatlıses silahla vurulduğu gün oğlu Ahmet Tatlıses’in şirket kasasını boşalttığını söyledi.

Oğlu Ahmet Tatlıses ile arası açık olan İbrahim Tatlıses dün sosyal medya hesabından “Baba candır babanın kıymetini bilmeyenler ahmak oğlu ahmaktır” mesajını paylaştı.

Türkücünün Instagram hesabından yaptığı paylaşıma, Tatlıses’in eski eşi Adalet Sara’dan “Bugün Babalar Günü’ymüş… Hangi babaların günü kutlu olsun? Anneden öksüzüne anne olmuş, çıkarına uçkuruna el uğruna evladını feda etmeyenlerin! Kız-oğlan, üvey-öz ayrımı yapma-dan sevgisini kuruşunu pay edenlerin… Bugün Babalar Günü’ymüş… Hangi babaların günü kutlu olsun? Hayat yükü omuzunda olan… Babadan yetim kalmışların, baba gibi baba olanların ve… Baba gibi annelerin günü kutlu olsun” cevabı geldi.

İbrahim Tatlıses kendinden 43 yaş küçük sevgilisiyle evlendi

Tatlıses, Babalar Günü bağlamında ortaya çıkan tartışmaya bir magazin programına telefonla bağlanarak kendi bakış açısından yanıt verdi.

“7 TANE DÜKKAN VERDİM”
İbrahim Tatlıses’in açıklamalarından satırbaşları:

“Oğluna yedi dükkân verdim, hepsini batırmış. Neyin helalliği? Benim hiçbir evladım mağdur olmamıştır, hiçbir evladımı mağdur etmedim. Ben hiçbir kadını mağdur etmem Perihan Savaş da olmak üzere. Ben Adalet Hanım’dan 45 senedir ayrıyım. Bir tek dini nikahımız düşmemiştir. O oğlum dediğim Ahmet var ya… En büyük ihaneti yapan o. 7 tane dükkan verdim.

En güzel dükkanları batırdı. İstediği her yeri verdim. Daha ne yapayım? Varımı yoğumu veriyorum, yine kurtulamıyorum. Ne zaman sahneye çıktım, para kazanmaya başladım yine başladılar… Canıma yetti artık. Sağlığımla mı onlarla mı uğraşayım ne yapayım artık? Merhamet edin bana biraz…

Hiçbir çocuğumu ihmal etmem. Bir tek en büyüğü hariç… Bir insana yedi dükkan verirsin yedisi de batar mı? Onun ismini bile duymak istemiyorum. Bodrum’dan çıktım gidiyorum bana çok ağır laflar etti. Onları şimdi söylemeyeceğim.

“VURULDUM, KASAYI BOŞALTTI”

Hastaneye gitti, eğer bir damla gözyaşı döktüysem… İhanet uğradım ihanete. Ben vuruldum, direkt şirkete gidip kasayı boşaltı. Niye diğer çocuklarım yapmıyor da o yapıyor? Neden benim ellerim kasılıyor, hep içime atıyorum diye.