İbrahim Tatlıses ile Şivan Perver mahkemelik oldu

Yayın tarihi: 1 Ağustos 2022 Pazartesi 10:15 am - Güncelleme: 1 Ağustos 2022 Pazartesi 10:15 am

Türkücü İbrahim Tatlıses’in Şivan Perver ile mahkemelik olduğu ortaya çıktı.

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, borçları yüzünden sıkıntılı günler yaşadığı iddia edilen İbrahim Tatlıses’in mal varlıkları ile ilgili haciz belgelerini yayınladı. Tatlıses’in tüm taşınır ve taşınmaz varlıklarının üzerinde hacizler olduğu ve milyonlarca lira vergi borcu olduğu iddia edilmişti.

Onur Akay, İbrahim Tatlıses’in Şivan Perver’e borcu olduğunu ve Perver’in Tatlıses’i icraya verdiğini öne sürdü. Akay, “Birçok alanda yatırımı olan ve çoğunda büyük zararlar eden İbrahim Tatlıses’in ayrıca şirketlerinin, kebap salonlarının elektrik, doğalgaza da borçları bulunuyor. Yani devlete 120 milyon TL borcu olduğunu öğrendim. Bu borçları yüzünden tüm mal varlıklarına haciz konulan Tatlıses’in, Kürt kökenli sanatçı Şivan Perver’le de mahkemelik olduğunu da öğrendim.

PERVER, TATLISES’İ İCRAYA VERMİŞ

Perver, 2014 yılında İbrahim Tatlıses’e karşı açtığı telif davasını kazanmış. Ancak telif davasını kazanmasına rağmen Perver’e, İbrahim Bey tarafından hiç bir ödeme yapılmamış. Bunun üzerine de Şivan Perver’in avukatları da İbrahim Tatlıses’i icraya vermiş.” ifadelerini kullandı.