İbrahim Tatlıses, kendisinden 43 yaş küçük sevgilisiyle poz verdi

Yayın tarihi: 22 Şubat 2021 Pazartesi 3:27 pm - Güncelleme: 22 Şubat 2021 Pazartesi 3:30 pm

69 yaşındaki İbrahim Tatlıses’le aşk yaşadığı iddia edilen 25 yaşındaki Gülçin Karakaya, ünlü sanatçıyla Bodrum’a giderken çektiği selfie’yi sosyal medya hesabında paylaştı. Karakaya, “Biz yine yollarda” yazarak kalp emojisiyle Tatlıses’i etiketledi.

İbrahim Tatlıses ile aşk yaşadığı iddia edilen Gülçin Karakaya, ünlü sanatçıyla Bodrum’a giderken çektiği selfie’yi sosyal medya hesabında paylaştı. Tatlıses, daha önce aşk iddiaları hakkında, “Sağ kolum çalışıyor, sol kolum çalışmıyor. Gülçin de sol kolum, var mı ötesi?” demişti

Geçtiğimiz günlerde yeni imajıyla çok konuşulan İbrahim Tatlıses, asistanı Gülçin Karakaya ile Bodrum’a gitti.

Birlikte çekilen fotoğraflarını Instagram’ının Hikaye bölümüne yükleyen Karakaya, “Biz yine yollarda” yazarak kalp emojisiyle Tatlıses’i etiketledi.

Tatlıses, “Gülçin Karakaya ile aşk yaşıyor” iddialarına yanıt vermek amacıyla bir YouTube kanalı açmıştı.

Sanatçı, “Bana keleş sıkıldı, hiçbir zaman ‘Şu anda ne yapıyor, manevi açıdan ne durumda?’ demediler. Şimdi ‘Gülçin kimdir?’ diyorlar. Gülçin yardımcımdır. Sağ kolum çalışıyor, sol kolum çalışmıyor. Gülçin de sol kolum, var mı ötesi? Etmedikleri laf kalmadı. Onun da bir ailesi var, laf söylenmesi hoş değil.” ifadelerini kullanmıştı.