İbrahim Tatlıses servetini açıkladı

Yayın tarihi: 2 Ağustos 2023 Çarşamba 3:02 pm - Güncelleme: 2 Ağustos 2023 Çarşamba 3:02 pm

‘Serveti dudak uçuklatan ünlüler’ listesinde adı geçen şarkıcı İbrahim Tatlıses tüm mal varlığını açıkladı. Tatlıses “Abartıldığı kadar değil” dedi.

Bir süre önce “Serveti dudak uçuklatan ünlüler” başlığıyla paylaşılan bir listede adı geçen şarkıcı İbrahim Tatlıses, kendi malvarlığının abartıldığı kadar olmadığını söyleyerek, tüm mal varlığını açıkladı.

TGRT’nin haberine göre, mal varlığını kalem kalem açıklayan İbrahim Tatlıses’in çok sayıda gayrimenkul yatırımı bulunuyor. Tatlıses’in açıkladığı mal varlığı listesi şöyle:

“Seyrantepe’de 1,5 dönüm arsa üzerinde bulunan bir kebap salonu, TV binası, Tatlıses Şirketler Grubu binası, By Tatlıses giyimin atölyesi ve mağazası, Demirciköy Alarko Sitesi’nde bir villa, Seyrantepe OYAK Sitesi’nde üç daire, Şanlıurfa’da bir daire, Şanlıurfa’da üç dönüm arsa, İzmir Narlıdere Folkart Evleri’nde bir daire, Hadımköy Günışığı Konaklarında bir villa, bir tekne, iki sürat motoru, iki adet Mercedes marka otomobil, üç Jeep, bir limuzin, 20 şirket aracı, Bodrum Bitez’de 48 daireli Tatlıses Paradise apartları ve içinde bir villa, Bodrum Bitez’de 6,5 dönüm üzerine denize sıfır 26 odalı Golo Beach Hotel, Bodrum Bitez’de 6,5 dönüm arsa, Kuşadası’nda sekiz dönüm üzerine altı katlı 157 odalı 314 yataklı Tatlıses Otel, İstanbul’da beş kebap salonu, Uydu kanalı ve D-Smart’ta yayında olan TV kanalı, birçok ilde ulusal yayın yapan Tempo TV.”

‘Değişim’ tartışmalarının gündemindeki İmamoğlu’ndan kritik açıklama

CHP’li Narlıdere Belediye Başkanı Engin canlı yayında beyin kanaması geçirdi