İbrahim Talep isimli Suriyeli erkek, sokak ortasında Tuğba Serbest’i darp etti!

Yayın tarihi: 30 Kasım 2021 Salı 10:04 pm - Güncelleme: 14 Ocak 2022 Cuma 12:27 pm

İzmir’de Tuğba Serbest, işe gittiği sırada İbrahim Talep isimli erkeğin saldırısına uğradı. Darp edilen Serbest bayılırken, Talep polis ekiplerince tutuklandı.

İzmir’in Konak ilçesinde Tuğba Serbest işe gittiği sırada, uyuşturucu madde etkisinde olduğu öğrenilen Suriye uyruklu İbrahim Talep’in yumruklu saldırısına uğradı. Serbest, aldığı yumruk darbesiyle bayılırken, kısa sürede polis ekiplerince yakalanan saldırgan ise tutuklandı. Olay anı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, dün saat 10.00 sıralarında Alsancak Mahallesi Ali Çetinkaya Bulvarı’nda meydana geldi. Bir mağazada çalışan Tuğba Serbest, işe gittiği sırada, İbrahim Talep’in saldırısına uğradı. Serbest’e yumruk atan saldırgan hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam ederken, Serbest bayıldı. Serbest’e yardıma koşan çevredekiler, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İbrahim Talep’i takip eden bir vatandaş ise polis ekiplerine yerini bildirip, saldırganın yakalanmasını sağladı. Gözaltına alınan saldırgan polis merkezine götürülürken, Tuğba Serbest ise kaldırıldığı Alsancak Nevvar- Salih İşgören Devlet Hastanesinde tedavi edildi. Tedavisinin ardından taburcu olan Serbest, polis merkezine giderek İbrahim Talep isimli erkekten şikayetçi oldu. Uyuşturucu madde etkisinde olduğu iddia edilen Talep, polis merkezindeki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede bugün tutuklandı.

İşçilerin ‘darp etti’ iddiasına Savcı Sayan’dan yanıt geldi

Bir erkek tarafından darp edildiğini söyleyen Kübra Ekin 16 gündür kayıp!