İbrahim Seten, Rıdvan Dilmen’e 2012’den cevap verdi

Yayın tarihi: 22 Eylül 2020 Salı 3:09 pm - Güncelleme: 22 Eylül 2020 Salı 3:10 pm

İbrahim Seten, kendisini FETÖ’cülükle suçlayan Rıdvan Dilmen için “Her devrin adamı Rıdvan; 2012’de bakın FETÖ şeytanına nasıl yanlamış?” ifadesini kullanırken yine 2012 yılında paylaştığı bir tweeti gündeme getirdi. Sosyal medya kullanıcıları ise Haziran ayında atıldığı iddia edilen başka bir tweeti gündeme getirdi.

İbrahim Seten kendisine ait sosyal medya hesabından 2012 yılında attığı tweeti yeniden gündeme getirerek “bana fetöcü iftirası atan rıdvan şerefsizine aşağıdaki tweetim kapak olsun.. Beyaz koyu onay işareti rıdvan zaman gazetesi için 50 bin $’a futbol turnuvası düzenleyip fetö şakşakçılığı yaparken; bakın ben 2012’de bile nerde duruyormuşum?” dedi.

İbrahim Seten’den kendisini FETÖ’cü olmakla suçlayan Rıdvan Dilmen’e yanıt

2012 yılında paylaştığı gönderi de Seten “Cemaat-Başbakan kavgasında Başbakan’ı tutuyorum.. Ateşle mi oynuyorum ” demişti

 ” HANGİSİNE İNANALIM “

İbrahim Seten’in paylaşımın altına yorum yapan bazı kullanıcılar aynı yıl attığı tweeti paylaştı. İbrahim Seten’in yeniden gündeme getirdiği tweet Şubat ayında atılırken ” Burnundan kıl aldırmayan Başbakan’ın geri dön geri dön demesi bile Fethullah Gülen’in yeni Türkiye’nin en büyük gücü olduğunu teyit ediyor” şeklinde attığı tweetin Haziran ayında atıldığı iddiası dikkat çekiyor.