İbrahim Karagül, Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği görevini bıraktı

Yayın tarihi: 28 Aralık 2020 Pazartesi 3:09 pm - Güncelleme: 28 Aralık 2020 Pazartesi 3:09 pm

İbrahim Karagül, Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği görevinden 31 Aralık itibariyle ayrılacağını açıkladı. Karagül, çalışma arkadaşlarına gönderdiği mesajında “Başka bir hayat mümkün mü, deneyeceğim. Yeni Şafak’ta yazmaya ve ülkemiz için mücadeleye de devam edeceğim” ifadesini kullandı.

İbrahim Karagül, 31 Aralık itibariyle Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni görevinden ayrılacağını duyurdu. Karagül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Sekiz yıl önce güzel başladık, güzel bitirdik. Yeni Şafak’a ve Albayrak Medya Grubu’na minnet ve şükranlarımı sunuyorum” diye yazdı.

​Karagül’ün görevi bırakması, Yeni Şafak’ın internet sitesinde de yer aldı. ‘İbrahim Karagül Yeni Şafak genel yayın yönetmenliği görevini devrediyor’ başlıklı haberde Karagül’ün meslektaşlarına gönderdiği e-posta’ya yer verildi.

Haberde şu ifadelere yer alıyor:

“Değerli arkadaşlar; Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmenliği görevimi 31 Aralık itibariyle devrediyorum. Yeni Şafak’ta 25 yıllık çalışma hayatım, 8 yıllık Yayın Yönetmenliği görevim sona eriyor. Güzel başlayan bir birlikteliği aynı güzellikle sonlandırıyoruz. Uzun yıllar boyunca birlikte, çok verimli çalışmalar yürüttük.

Türkiye’nin büyük krizlerinde birlikte mücadele ettik. Çok ciddi şeyler başardığımıza inanıyorum. Yeni Şafak bizim için bir ailedir. Hepimiz bu ailenin değerli üyeleriyiz. Başta Albayrak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak olmak üzere; Bayram Albayrak’a, Nuri Albayrak’a, Mustafa Albayrak’a, Kazım Albayrak’a, Muzaffer Albayrak’a, Mesut Albayrak’a ve bütün Albayrak ailesine minnet ve şükran borçluyum. Onların gayret ve destekleri ölçülemez.

“BAŞKA BİR HAYAT MÜMKÜN MÜ, DENEYECEĞİM”

Türkiye mücadeleleri ve fedakarlıkları tartışılmaz. 25 yıllık Yeni Şafak’tayım. Başka bir hayat mümkün mü, deneyeceğim. Yeni Şafak’ta yazmaya ve ülkemiz için mücadeleye de devam edeceğim. Albayrak Medya Grubu’na ve Yeni Şafak’a daha güzel bir gelecek diliyorum. Daha da güçleneceğine inanıyorum.
Katkılarımız her zaman devam edecektir. Daha güzel yarınlarda buluşmak umuduyla. Hepinize, güzel ve verimli bir çalışma hayatı, sağlık ve mutluluk dilerim. Hoşça kalın.”