İbrahim Kalın’dan ‘fotoğraflı’ Erdoğan paylaşımı

Yayın tarihi: 3 Kasım 2021 Çarşamba 12:16 pm - Güncelleme: 3 Kasım 2021 Çarşamba 6:06 pm

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sağlık durumuna dair çeşitli iddialar ortaya atıldı. Reuters, Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından açıklama servis etti. İbrahim Kalın ve Fahrettin Altun’la birlikte birçok isimden ‘Erdoğan’ paylaşımı geldi.

CHP milletvekili Aykut Erdoğdu, Twitter’dan yaptığı paylaşımda, “Erdoğan’ın sağlık durumu ile ilgili WhatsApp mesajları dönüp duruyor… Siyasi hayatım Erdoğan ile mücadeleyle geçti… Erdoğan’ın bana açtığı onlarca davada haksızlığa uğradım… Tek dileğim Erdoğan’ın seçimlere sağlıklı ve zinde olarak girmesi ve sandıkta Halka hesap vermesi…” ifadelerini kullandı. Sosyal medyada da AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağlık durumu ile ilgili çeşitli iddialar ortaya atılıyordu.

İddiaların ardından Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın Erdoğan paylaşımları yaptı.

Kalın, Twitter hesabından Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafını paylaşarak, “#MilleteHizmetYolunda Nice yıllara…” notunu düştü. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ise sosyal medya hesabından Erdoğan’ın bir videosunu “Dosta güven, düşmana korku” notuyla paylaştı.

CUMHURBAŞKANLIĞI’NDAN REUTERS’A AÇIKLAMA

Reuters, Cumhurbaşkanlığı kaynaklarının konuyla ilgili soru üzerine Erdoğan’ın çalışmalarına Ankara’da devam edeceğini, programlarında herhangi bir iptal olmadığını söylediğini aktardı.

BULUT, YERLİKAYA VE ŞAHİN’DEN PAYLAŞIM

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hamza Yerlikaya ile Ankara Valisi Vasip Şahin de Erdoğan paylaşımları yaptı:

BTP’den Mustafa Kemal Atatürk için ‘mevlit’ başvurusu!