İBBC akışını izlemek için sağlam bir VPN yolu mu arıyorsunuz? 

Yayın tarihi: 6 Mart 2020 Cuma 5:53 pm - Güncelleme: 30 Mart 2020 Pazartesi 1:10 pm

BBC olarak bilinen İngiliz Yayın Şirketi, artık kanallarına ve web sitelerine, BBC iPlayer aracılığıyla tamamen erişilebilen inanılmaz bir video içeriği akışı portföyü sunuyor. Ancak bu, insanların nerede olurlarsa olsunlar video içeriklerine erişmekten heyecan duydukları anlamına gelmez.

Mesele şu ki, insanlar gittikçe daha mobil hale gelirken ve cihazları gittikçe daha fazla yerde içerik sağlama yeteneğine sahipken, içeriğe güvenli bir şekilde erişmek zorunlu olarak uyumlu değildir. Güvenli akış erişimi için tüm kanallarını evde güvenceye almaya çalışabilirken, iş yerinde mola verdiklerinde bu yolda iyi çalışmaz. Aslında, çoğu durumda onun düz çalışması imkansız. Bu, herhangi bir yerde herhangi bir internet bağlantısı ile kullanılabilecek esnek bir VPN free yaklaşımının kesinlikle gerekli olduğu yerdir.

Birinci Sınıf VPN Akış Kombinasyonunun Temelleri Bir VPN paketlerindeki kritik kombinasyonun beş kritik unsuru işleyebilmesi gerekir:

  • Birden fazla ana konumda uygun bir sunucu / yönlendirici bağlantı tabanı. Bulunduğunuz şehirde ihtiyacınız olan hizmeti alamıyorsanız VPN sağlayıcısı ne işe yarar?
  • Yüksek hızda akış özelliği. Dürüst olalım, video izlemenin asıl amacı videoyu sorunsuz izlemek. Video akışın ortasında duruyor, kesiliyor veya düz duruyorsa, o zaman gerçekten işe yaramıyor, değil mi?
  • Özel güvenilirlik. Sistem yöneticisi, işlemleri için iyi bir pik zaman olduğunu düşündüğünde değil, kullanmak istediğinizde çalışmalıdır ve çalışması gerekir. Sonuçta, akış sizin yerine bir başkasının rahatlığında çalışıyorsa ne için ödeme yapıyorsunuz?
  • Veri kaçağı bir sorun değil, tekrar eden bir sorundan çok daha az. Birçok akış sağlayıcısıyla ilgili büyük bir sorun kanal bütünlüğünü içerir. Birçoğunun DNS kararlılığı sorunları vardır, genellikle sunucular arasında talep yüklerini işlemek için veri taleplerini yeniden yönlendirir. Ancak bu, video akışında kesintiler anlamına gelebilecek müşteriler için. Daha da kötüsü, bu bütünlük kaybının bir kısmı kullanıcının kişisel verilerini içerebilir. Açık kanal trafiği, kelimenin tam anlamıyla her şeyi doğru araçlarla okunabilir hale getirir.
  • Aşırı yük beklenmekte ve önceden ele alınmaktadır. İyi VPN sağlayıcıları belirli olayların yüksek talep göreceğini bilir. BBC’deki çok çeşitli gösteri ve etkinliklerle, bazı bölümler ve tarihler, belirli sunuculara gelgit istekleri yaratacağı anlamına gelir. Kalitesiz bir VPN sağlayıcısı çok hızlı bir şekilde aşırı yüke maruz kalacak ve sistem trafiği açıkça engellediğinden herkesin erişimini kapatacak.

Birçok seçenek var, ama sadece birkaçı iyi çalışıyor

Şu anda bir dizi VPN sağlayıcısı var ve daha küçük şirketler talebi fark ettikçe alan hızla büyüyor. Çevrimiçi olarak birçok söz ve teklif yapacaklar, ancak yetenek gerçeğinin ortaya çıktığı performansta. Bir BBC iPlayer enfiye kadar olan Surfshark olmasıdır.

İlk olarak, Surfshark dünyanın her yerinde mevcuttur. Sistem, yalnızca o şirket için özel bir sunucu ağının aksine herhangi bir ISS ile çalışacak şekilde tasarlanmıştır. Bu fark Surfshark’ı, özellikle çok seyahat etmesi gereken ve tek bir yerde oturmayan kullanıcılar için çok daha esnek ve pratik hale getiriyor.
İkincisi, kaydolmak çok kolay bir süreçtir. Biri sadece Surfshark web sitesine gider, bir hesap oluşturur, kaliteli bir VPN uygulaması seçer ve BBC akış içeriğinin tadını istediğiniz kadar çıkarabilirsiniz.

Üçüncüsü, Surfshark tüm büyük işletim sistemleriyle tamamen uyumludur. Mac kullanıyorsanız, Windows dizüstü bilgisayarda veya Linux platformunda önemli değil, Surfshark işe yarayacak. Aynı şey tüm büyük tarayıcılar için de geçerlidir. Firefox, Chrome, Android, iOS ve daha fazlası halledilir. İşiniz, başlamak ve olası uyumluluk sorunları hakkında endişelenmek yerine içeriğin tadını çıkarmaktır.

Bununla birlikte, en önemlisi ve bu gerçekten önemli olan kısım – Surfshark, güvenilir bir BBC iPlayer’da gerekli tüm önemli VPN öğelerine çarpıyor ve yoğun güvenlik kanalı sağlıyor, böylece özel verilerinizin kaybolması veya kaybolması konusunda endişelenmenize gerek yok. Güvenlik özellikleri, karmaşık şifreleme hazırlığıyla uğraşmak zorunda kalmanın yanı sıra bir grup güvenlik duvarı ekipmanını sizinle sürükleme ihtiyacını ortadan kaldırır. Bunun yerine, koruma tamamen video akışınızın keyfini çıkarmaya odaklanırken perde arkasında çalışır.
Dolayısıyla, gerçekten BBC içerik akışınıza derinlemesine girmek ve bulunduğunuz yerde ve BBC’yi izlemek istediğinizde keyfini çıkarmak istiyorsanız, sizi koruyan ve çalışan doğru aracı edinin.