İBB Sözcüsü ‘kirli operasyon’ dedi, bu defa isim verdi

Yayın tarihi: 14 Aralık 2021 Salı 3:04 pm - Güncelleme: 14 Aralık 2021 Salı 3:05 pm

İBB Sözcüsü Murat Ongun, yandaş Sabah gazetesi öncülüğünde İBB’ye yönelik karalama operasyonu yapıldığını açıkladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile bazı AKP’li isimler ve yandaş medya, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni (İBB) hedef alarak, İBB’nin bünyesine ‘terör örgütleri ile bağlantılı’ personel aldığını iddia etmişti.

İBB Sözcüsü Murat Ongun sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, İBB’yi hedef alan yandaş medyaya ve AKP’li isimlere tepki göstermiş, “İncelemede 3’ü mevsimlik olmak üzere çalışanların hiçbirinin işe girişte adli sicil kaydına rastlanmadı. Bu konuda Emniyet birimlerince de herhangi bir bilgi paylaşımı yapılmadı” ifadelerine yer vermişti.

Yandaş Sabah’ın kuyu suyu haberi yalanlandı

“SERHAT ALBAYRAK’TIR”

Ongun, iktidara yakın medya organlarında yer alan karalama haberlerine sert tepki gösterdi. Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın ağabeyi Serhat Albayrak’a ait olan Turkuvaz Medya’da yer alan haberlerin ‘kirli bir operasyon’ olduğunu kaydetti.

İBB Haber’e konuşan Murat Ongun, “İBB’ye yönelik Sabah Gazetesi öncülüğünde kirli bir operasyon yapılmaya çalışılıyor. Bu operasyonun mimarı da hem Turkuvaz Medya’yı hem de Demirören Medyayı yöneten Serhat Albayrak’tır.” ifadelerini kullandı.

Yandaş Sabah’tan skandal! Yayınladıkları röportaj sahte çıktı