İBB İmamoğlu’nu karalamak için yapılan trol kumpasını otobüsten görüntülerle kanıtladı

Yayın tarihi: 30 Mart 2020 Pazartesi 5:40 am - Güncelleme: 30 Mart 2020 Pazartesi 5:56 am

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Başkan Ekrem  İmamoğlu’na yönelik kumpası ve trol organizasyonunu otobüsün içinden görüntü ve tanıklarla deşifre etti.

Koronavirüs salgını nedeniyle evde kalmanın toplum için hayati önemde olduğu bir dönem yaşıyor tüm dünya. Böyle bir zamanda, üstelik Pazar günü saat 06.15’de kendilerinin ve başkalarının hayatını riske atmak pahasına Ekrem İmamoğlu’nu karalamak için kitleler halinde organizasyon düzenleyen paralı Aktroller fena yakalandı.

AKP’nin trolleri, Ekrem İmamoğlu’nu başarısız göstermek için pazar sabahı saat 06.05’de toplu halde otobüse doluştukları, fotoğraf çekip aleyhte propaganda yaptıkları ortaya çıktı.

AKP’li trollerden organize kötülük

Belediye yetkilileri eski görüntüleri de tarayıp, bunun bir kumpas olduğunu açıkladı. Ancak troller bu kez de sosyal medyada görüntüler nerede diye organize şekilde İBB’ye saldırmaya başladı. Ve ardından da buna görüntü ve tanıklarla cevap geldi.

ORGANİZE KÖTÜLÜK

İstanbul Büyükşehir Belediyesi sözcüsü Murat Ongun, İETT şoförlerinin anlatımı ve otobüs içinden görüntüleri paylaşarak şöyle yazdı:

“İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik yapılan kumpası ve trol organizasyonunu verilerle deşifre ettik. Buna rağmen hala inanmayıp görüntü ve şoför beyanı isteyenler oldu. İşte gerçekler lütfen izleyin ve böyle zor günlerde bile yapılan #OrganizeKötülük ’ü paylaşın.”