İbar Makina, Türk sanayisine destekleri ile öne çıkmaya devam ediyor

Yayın tarihi: 5 Nisan 2021 Pazartesi 4:27 pm - Güncelleme: 5 Nisan 2021 Pazartesi 4:27 pm

İnşaat başta olmak üzere ülkemizde ve dünyada, üretmiş olduğu makinalar ile ilgili sektöre yenilikler kazandıran İbar Makina, adından her zaman söz ettirmeye devam ediyor. Üretimini yaptığı ağır iş makinaları sayesinde birçok kolaylık ve fayda sağlıyor.

42 yıllık tecrübe ve deneyim ile teknolojik gelişmeleri birleştirerek, üretilen Parke Taşı Makinası ile en yüksek çalışma performansının oluşmasına vesile oluyor. Tarihi 1978 yılına dayanan ve 1989 yılından beri kurumsal olarak Metin ve Halit İbar tarafından işletmeciliği yapılan firma, dünya çapında da ülkemizi temsil eden ürünleri ile aranan üreticiler arasında geliyor.

Makine İhracatında Lider

İbar Makina özellikle kuruluşunda başlamış olduğu briket makinaları ve harç karıştırma makinaları konusunda ciddi atılımlar yapmıştır. Kadrosunda bulunan deneyimli personeli ile farklı ülkeler için hazırlamış olduğu projelerle adından söz ettirmektedir. Aldığı makina siparişlerini en kaliteli malzeme ve ekipman ile işinin ehli çalışanları sayesinde üreterek, teslimatının akabinde %100 müşteri memnuniyetine ulaşmayı her zaman başarmıştır. İhracat yaptığı ürünlerin başında beton santrali ve ülkeler ile ilgili birkaç örnek vermek gerekirse şu şekilde sıralama yapabiliriz.

  • Kosova Ferzaj Şehri: Beton boru makinası
  • Lübnan Zahle Şehri: Beton boru makinası
  • Senegal: Briket makinası
  • Irak: Beton boru makinası
  • Suudi Arabistan: Yeni nesil beton boru makinası
  • Burkina Faso: Briket ve parke taşı makinası
  • Zimbabve: Yeni nesil beton boru makinası
  • Lübnan: Beton boru makinası
  • Güney Sudan: Beton boru makinası

İbar Makina Ürünlerinin Özellikleri

Yaptığı üretimler ile tecrübenin karşılığını sektöre fazlası ile veren İbar Makina çeşitleri, sektöre birçok fayda sağlamaktadır. Öyle ki inşaat sektöründe verimliliği ve kapasite artırımına yönelik yaptığı çalışmalar herkes tarafından beğeni ile karşılanmaktadır. İmalatı yapılan ve en çok tercih edilen ürünler ve özellikleri ise şu şekilde sıralanabilmektedir.

Briket makinası Bir baskıda 200*400*200mm briketten 10 adet, parke taşından ise 25 adet üretim kapasitesine sahiptir. Makinanın günlük üretim kapasitesi 10.000 adet briket, 600 m2 alana yetecek kadar da parke taşından ibarettir. İnşaat sektöründe çok fazla kullanılan ürünlerin başında gelir. Müşteri talepleri doğrultusunda yarı ve tam otomatik olarak, tek bunkerli olarak da imal edilebilme olasılığı bulunur.

Yeni Nesil Beton Boru Makinası: Maksimum seviyesi 2500mm olan beton boru üretiminde kullanılır. Çap olarak 300mm ile 1600mm arasında boru üretimi yapılabilir. Müşteri talepleri doğrultusunda ikili ya da üçlü yapılabilme özelliğine sahiptir. Tam otomatik olarak ya da yarım otomatik olarak üretimi yapılıp müşterinin tercihine göre şekillendirilebilir.

Sektöre Yararlı Farklı Üretim Makinaları

İbar makina da çalışan, alanında uzman güçlü ve dinamik bir ekip bulunmaktadır. Öyle ki zamanın ve teknolojinin getirmiş olduğu şartlar doğrultusunda her daim çalışmalar daha iyiye odaklanmıştır. Sparrow 30 mobil beton santrali ürünü de bu çalışmalar sonucunda ortaya çıkarılmış olan ve İbar Makine tarafından geliştirilmiş ürünler arasındadır. Şantiyelerde vince ihtiyaç duyulmadan hızlı bir kurulumu sayesinde, beton taşıma maliyetlerini ortadan kaldırabilme özelliğine sahiptir.

Müşteri Referansları ve Firma Prestiji

İbar Makina kurulduğu günden bugüne kadar gerek yurtiçinde gerekse ülkemizi temsilen yurtdışında birçok başarılara imza atmıştır. Katıldığı makine fuarlarında en çok ziyaretçi çeken stantlardan olmuştur. Başarısını yenilikçi ve teknolojide kolaylık odaklı çalışmalarına borçludur. Sektörde şantiye alanlarında en hızlı ve teknik aksam kontrolleri ile üretim sonrası kurulum işlemlerini de yapmaktadır.

Ayrıca garanti kapsamında satış sonrası teknik destek hizmetleri ile de ön plana çıkmaktadır. Beton santrali, briket makinası, parke taşı makinası, beton boru makinaları, menfez ve baca menthol makinaları konusunda İbar Makina sektör liderliğini korumaya devam etmektedir.