iaomi kamera teknolojisini çok yüksek seviyelere çıkaracak

Yayın tarihi: 30 Nisan 2021 Cuma 8:30 am - Güncelleme: 29 Nisan 2021 Perşembe 3:16 pm

Dünyanın en büyük akıllı telefon şirketlerinden Xiaomi kamera teknolojisini çok yüksek seviyelere çıkaracak. Fakat konu ile ilgili önemli bir detay var. Hadi gelin bütün ayrıntılara birlikte bakalım.

Xiaomi kamera teknolojisini her geçen gün daha fazla geliştiriyor. Birçok kullanıcı özellikle kameralara büyük önem gösteriyor. Şirket bunun farkında olduğu için düzenli olarak yeni güncellemeler yapmaya çalışıyor. Özellikle Apple ve Samsung gibi şirketlerin bu konuda büyük yatırımları var. Xiaomi ise böyle bir yarışta geri planda kalmak istemiyor.

Güvenilir bazı kaynaklardan gelen detaylara göre akıllı telefon devi tam olarak 200 MP çözünürlüğe sahip bir cihaz geliştiriyor. Bu cihazın çok büyük dikkat çekeceğine neredeyse kesin gözüyle bakılabilir. Özellikle akıllı telefonların kamera performansları değerlendirildiğinde bu model ön plana çıkacaktır.

Xiaomi

Son dönemlerde kamera detaylarına çok daha fazla önem verildiği görülüyor. Hatırlayacağınız üzere Samsung yine benzer açıklamalar yapmıştı. Şirket 120 MP gücünde bir kameralı cihaz üreteceğini söylemişti.

Genel olarak değerlendirildiğinde neredeyse tüm şirketlerin bu ve buna benzer amaçlarının olduğu görülüyor. Mesela Xiaomi geçtiğimiz günlerde Mİ CC9 Pro cihazlarını duyururken amaçlarının 108 MP kalitede kameralar elde etmek olduğunu söylemişti.

Samsung yine aynı şekilde akıllı telefonlarda kameralara çok daha büyük önem göstereceğini ifade etti. Asya ülkelerinde akıllı telefon rekabeti gerçekten de korkunç bu seviyelerde. Bu nedenle şirketlerden oldukça marjinal hareketler bekleniyor. Peki sizce akıllı telefon devleri cihazlarda ne tür değişiklikler yapmalı?

Spotify 158 milyon Premium aboneye ulaştı!