Husumetlilerin tartışması cinayetle sonuçlandı

Yayın tarihi: 1 Şubat 2022 Salı 10:59 am - Güncelleme: 1 Şubat 2022 Salı 11:01 am

Şişli’de aralarında alacak verecek meselesi olan iki kişi arasında çıkan tartışma cinayetle sonuçlandı. Erdem Y., isimli erkek tartıştığı Yalçın Umur’u bıçaklayarak öldürdü. O anlar çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, Mecidiyeköy’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aralarında alacak verecek meselesi olan Erdem Y., yanında bir arkadaşı ile Yalçın Umur’la konuşmak için bir araya geldi. Alacak verecek meselelerinin konuşulduğu sırada tartışma yaşandı. Yaşanan tartışma sırasında Yalçın Umur, Erdem Y.’nin arkadaşına tokat atınca Erdem Y. cebinden çıkardığı bıçak ile Yalçın Umur’u art arda bıçakladı. Kaçmaya çalışan Umur, bir süre sonra yere yığıldı. Erdem Y., olay yerinden kaçmaya çalışan Yalçın Umur’u tekrar yakalayarak bıçaklamaya devam etti. Üst üste aldığı bıçak darbeleri nedeniyle fazla kan kaybeden Umur, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yalçın Umur yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

ZANLI CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri güvenlik kamera görüntülerini inceleyerek saldırganı, olaydan yarım saat sonra yakalayarak gözaltına aldı. Zanlı, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINDA

Görüntülerde, yaşanan tartışma ve Yalçın Umur’un Erdem Y.’nin yanında bulunan arkadaşına tokat atması görülüyor. Arkadaşının tokatlandığını gören Erdem Y, Umur’u yere yatırarak art arda bıçaklıyor. Can havliyle kaçan Yalçın Umur, bir süre sonra yere yığılıyor.

El salladığı 3 kişi tarafından göğsünden bıçaklandı