Mera kavgasında bir aile yok oldu: 4 ölü, 1 yaralı

Yayın tarihi: 24 Nisan 2020 Cuma 3:17 pm - Güncelleme: 24 Nisan 2020 Cuma 5:04 pm

Manisa’nın Salihli ilçesinde iki aile arasında, mera kullanımı nedeniyle çıkan kavgada aynı aileden 4 kişi öldü, diğer aileden 1 kişi yaralandı.

Manisa’nın Salihli ilçesinde aralarında daha önceden mera yüzünden husumet olduğu iddia edilen 2 aile arasında çıkan tartışmada aynı aileden 4 kişi ölürken, diğer aileden de 1 kişi yaralandı. Olayda öldürülen 63 yaşındaki Hasan Mısırlı’nın cezaevinden yeni çıktığı öğrenildi.

Olay, saat 11.00 sıralarında, Eldelek Mahallesi’nde meydana geldi. Bekir ve Galip Koşucu kardeşler ile Hasan (63) ve Halime Mısırlı (64) ile çocukları Halil İbrahim (40) ve Halil Mısırlı (41) arasında mera kullanımı yüzünden tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Hasan Mısırlı, Bekir Koşucu’yu bıçakla yaraladı. Galip Koşucu ise yanındaki av tüfeğiyle Halime, Hasan, Halil ve Halil İbrahim Mısırlı’yı öldürdü. Hasan Mısırlı’nın cezaevinden yeni tahliye olduğu öğrenildi.

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen jandarma ekipleri, hafif yaralanan Bekir Koşucu ile Galip Koşucu kardeşleri, olayda kullanılan av tüfeği ile yakalayarak gözaltına aldı.