Hüseyin Gülerce müzik sesinden FETÖ’yü anlayamadı!

Yayın tarihi: 21 Aralık 2018 Cuma 9:58 am - Güncelleme: 21 Aralık 2018 Cuma 9:58 am

Star gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce, belgesel devam ederken sosyal medya hesabından dikkat çeken bir mesaj paylaştı.

TRT 1’de dün akşam, “Yüzyılın Terör ve İhanet Şebekesi: FETÖ” adlı bir belgesel yayımlandı. 85 dakika olan belgeselde, Fethullahçı Terör Örgütü’nün kuruluşundan başlayıp 15 Temmuz hain darbe girişimine giden süreç hakkında birtakım bilgilere yer verildi.

Belgeselde birçok isimle de röportajlara yer verildiği görüldü.

‘FETÖ BELGESELİNİ MÜZİK YÜZÜNDEN ZOR DİNLİYORUZ’

Bir dönem Fetullah Gülen’e en yakın isimlerden olan bugün ise Star gazetesinde yazarlık yapan Hüseyin Gülerce ise, belgesel devam ederken sosyal medya hesabından dikkat çeken bir mesaj paylaştı.

Belgeselin arka fondaki yüksek müziğinden rahatsız olan Gülerce, kişisel Twitter hesabından, “TRT’de FETÖ belgeselini müzik yüzünden zor dinliyoruz. Lütfen bir ilgilenilse…” diye yazdı. Gülerce, daha sonra ise, “Hata fark edildi. Müzik kısılarak FETÖ belgeseli baştan tekrar veriliyor. Teşekkürler…” diye belirtti.

Gülerce’nin bu mesajlarından sonra ise sosyal medyada birçok yorum yapıldı.

Gülerce için, “Merak ettiğinden değil, u dönüşünden geriye tekerlek izi kalmış mı onu kontrol etmeye çalışıyor”, “Her katil, olay yerine döner”, “Adamın hayatını anlatan belgesel yapmışlar, o merak etmesin, ben mi edeyim” şeklinde paylaşımlar yapıldı.

İşte Hüseyin Gülerce’nin o paylaşımı:

İşte Gülerce için yapılan o yorumlar: