Trabzonspor teknik direktörü Hüseyin Çimşir istifa etti

Yayın tarihi: 13 Temmuz 2020 Pazartesi 11:41 pm - Güncelleme: 14 Temmuz 2020 Salı 12:32 am

Şampiyonluk yarışında büyük bir fırsatı kaçırıp Denizlispor’a mağlup olan Trabzonspor’un teknik direktörü Hüseyin Çimşir’in yönetime istifasını verdiği söylendi. Hüseyin Çimşir maç sonundaki açıklamasında “Bu işi fazla beceremedim” ifadelerini kullanmıştı.

Beyaz TV’de yayınlanan Derin Futbol programındaki yorumcuların iddialarına göre Denizlispor mağlubiyetinden sonra Hüseyin Çimşir yönetime istifasını verdi

Trabzonspor büyük fırsatı kaçırdı!

DEMEK Kİ BECEREMEDİM

Trabzonspor teknik direktörü Hüseyin Çimşir, Denizli mağlubiyetinden sonra 90 dakikayı değerlendirdi. “Taraftarımızdan ve camiadan özür diliyoruz” diyen genç teknik adam, “Burada oyuncuyu suçlayacak değilim. Bir hata varsa benimdir. Demek ki beceremedim yeteri kadar.” şeklinde konuştu.

Hüseyin Çimşir’den Denizlispor mağlubiyeti açıklaması… Başakşehir’in kaybettiği haftada Denizli deplasmanında sunula altın tepsiyi adeta reddeden Trabzonspor’da teknik direktör Hüseyin Çimşir, mağlubiyetin sorumluluğunu üzerine aldı.

“Oyuncuya kızamam, hata varsa benimdir” diyen Çimşir’in maç sonu yayıncı kuruluşa açıklamaları şu şekilde:

Kaybettiğimiz için üzgünüz. Elimize geçen fırsatı kullanamadık. Taraftarımızdan ve camiadan özür diliyoruz. 2 maç kaldı, 2’sini de kazanmak istiyoruz. Burada oyuncuyu suçlayacak değilim. Bir hata varsa benimdir. Demek ki beceremedim yeteri kadar. Son 2 haftada yaşayıp göreceğiz.

Hüseyin Çimşir’in Trabzon’a dönüşte istifasını vereceği öğrenildi.

SOSYAL MEDYA ÜNAL KARAMAN’I KONUŞTU

Öte yandan Hüseyin Çimşir’in istifa iddiaları sonrasında sosyal medyada Aralık ayında takımdan ayrıl Ünal Karaman’ın istifa etme şekli yeniden gündeme geldi.

“ÜNAL KARAMAN’IN ISTIFASINDA SIYASET ELI! “

Trabzonspor’da teknik direktör Ünal Karaman ile yollar ayrılmıştı. Deneyimli teknik adam, bordo mavili kulüple karşılıklı anlaşarak takıma veda etti. Trabzon’da taraftarların büyük tepki gösterdiği ayrılığın siyasi olabileceği iddia edildi. İddialar arasında Ünal Karaman’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile seçim öncesi fotoğraf çektirmesi de gösterildi. İddialardan biri de Ülkücü çevreye yakın olduğu bilinen Karaman’ın gönderilmesinin ardında Berat Albayrak ve Süleyman Soylu çekişmesinin yattığı şeklinde. Karaman konusunda İYİ Parti ve AKP arasındaki tartışma da dikkatlerden kaçmadı. İYİ Partililer Ünal Karaman’a, AKP’liler yönetime destek vermişti.

Ünal Karaman’ın istifasında siyaset eli! Bu fotoğraf nedeniyle mi gönderildi?

ARALIK AYINDA ÜNAL KARAMAN’LA YOLLAR AYRILMIŞTI

Trabzonspor yönetiminden yapılan son dakika KAP açıklamasına göre; Trabzonspor’da teknik direktör Ünal Karaman ile yollar ayrıldı. Deneyimli teknik adam, bordo mavili kulüple karşılıklı anlaşarak takıma veda etti.

KAP’a bildirildi… Trabzonspor’da Ünal Karaman’la yollar ayrıldı