Hüseyin Baş’tan Erdoğan’a çağrı: Köydeki yerini versin otel yapayım

Yayın tarihi: 20 Temmuz 2022 Çarşamba 3:54 pm - Güncelleme: 20 Temmuz 2022 Çarşamba 3:58 pm

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, katıldığı bir televizyon programında iktidarın yap-işlet-devret modeliyle yaptığı projeleri eleştirdi. Baş, “Sayın Cumhurbaşkanımızın babadan atadan kalma köyde muhakkak bir yeri vardır. Bana 20 yıllığına kiralasın, yerine bir otel yapayım.” ifadelerini kullandı.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, bir televizyon programında “Geçiş garantili köprü ne demek?” sorusunu yanıtladı.

Baş, kendisine yöneltilen soruda AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenerek şu ifadeleri kullandı:

Sayın Cumhurbaşkanımıza bir teklifte bulunuyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın babadan atadan kalma köyde muhakkak bir yeri vardır. Bana burayı 20 yıllığına kiralasın, ben de onun yerine bir otel yapayım. Otelimiz 500 odalı olsun. Bu 500 odalı otel için Cumhurbaşkanımız bana ‘en az 400 konuk her gece konaklayacak’ diye garanti versin. Ben burayı 20 sene işleteyim, kimse konaklamasa da 400 konuğun parasını ödesin her gün ve 20 yıl sonra ben de bilabedel Cumhurbaşkanımıza köydeki otelini devredeyim, açık çağrı yapıyorum. Yap-işlet-devret bu işte. Cumhurbaşkanımıza ve bugün ülkede yaşlanmış siyasete çağrım şu; Elinizdekini yavaşta yere bırakın.

BTP lideri Hüseyin Baş’tan Abdülhamid’in torununa yanıt