Hünerli eller lösemili minikler için ördü

Yayın tarihi: 14 Şubat 2022 Pazartesi 10:21 am - Güncelleme: 15 Şubat 2022 Salı 10:25 am

Tarsus Belediyesi’nin örnek belediyecilik anlayışı ile düzenlediği Dayanışma Atölyelerinde, gönüllü katılımcılar bu sefer de lösemili minikler için bir araya geldi.

Çocukların soğuk kış günlerinde ısınmalarını sağlamak ve onlara moral olmak amacıyla bir araya gelen katılımcılar Lösemili çocuklara hediye edilmek üzere bere ve boyunluk ördü.

Tarsus Belediyesi çok anlamlı sosyal sorumluluk projelerine imza atmaya devam ediyor. Bu kapsamda Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen Dayanışma Atölyelerine bir yenisi daha eklendi. Tarsus Belediyesi’nin sosyal medya üzerinden yaptığı çağrı ile bir araya gelen katılımcılar sevgi ve umudun gücüne inanarak lösemili minik kalpler için bere ve boyunluk ördü. Atölye sonunda gönüllü katılımcılara Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ali Dinsever tarafından teşekkür belgesi verildi.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, ‘’ Işık yaymanın iki yolu vardır: ya kandil olmak ya da yansıtan ayna. Lösemili çocuklarımızın, kalbinde ve masum gülümsemelerinde yer edinerek atölyeye katılım sağlayan onlara ışık yayan tüm gönüllü katılımcılara teşekkür ederiz. Çocuklarımız bizim geleceğimiz, umudumuz, en kıymetli hazinemizdir. Lösemili miniklerimizin bir an önce sağlığına kavuşması dileğiyle ‘’ diye konuştu.

“BİR AN EVVEL HEPSİNİN SAĞLIĞA KAVUŞMASINI İSTİYORUM”

Dayanışma Atölyesinde bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden gönüllü katılımcı, “Bugün burada, böyle maneviyatı yüksek bir atölyede bulunmak bizim için çok kıymetli. Günlük hayatımda sık sık ördüğüm ürünler bu sefer de minik kalplere moral olacak. Bir an evvel hepsinin sağlığa kavuşmasını istiyorum. Bizlere çocuklarımıza destek olma imkânı tanıdığı için Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’a çok teşekkür ederim’’ diye konuştu.

‘’İYİLİKLER PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR’’

Çocukların çok değerli olduğunu dile getiren gönüllü katılımcı, “Tarsus Belediyesi’nin böyle bir atölye düzenlediğini öğrendim. Lösemili çocuklarımıza destek olmak, onların yüzünde tebessüm oluşturma imkânını bulmak benim için çok kıymetli. Daha önce düzenlenen dayanışma atölyesine de katılım sağlamıştım. Bizlere bu güzel hissiyatı yaşattığı için Tarsus Belediyesi’ne ve Belediye Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan’a teşekkür ediyorum. İyilikler paylaştıkça çoğalır’’ dedi.