Hülya Avşar’dan Cem Yılmaz’a işte sandıkta yaşananlar

Haber -31 Mart 2019 Pazar

  • Ünlü sanatçı Hülya Avşar’ın ardından kızı Zehra Çilingiroğlu’da Sarıyer'de bulunan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde oyunu kullandı. Çilingiroğlu da annesi gibi seçim mührünü kabinde unutarak görevliler tarafından uyarıldı. Çilingiroğlu, seçim mührünü kabine dönüp alarak görevlilere teslim ederken, bu kez de imza atmayı unuttu. Görevlilerin seslenmesinin ardından imzasını atan Çilingiroğlu, daha sonra okuldan ayrıldı. 

  • Ünlü oyuncu Hülya Avşar, Sarıyer'deki Sarıyer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine gelerek oyunu kullandı. Oyunu kullanmak için sırada bekleyen Avşar, tanıdıklarıyla sohbet etti. Kızı Zehra'nın kendisinden sonra oy kullanacağını dile getiren ünlü sanatçı, sırasının gelmesinin ardından kabine girerek oyunu kullandı. Ünlü sanatçı oy mührünü kabinde unutunca sandık görevlileri tarafından uyarıldı. Binadan ayrılırken hayranlarına el sallayan Avşar, geldiği taksiye binerek uzaklaştı. 

  • Ünlü oyuncu Ozan Güven, öğle saatlerinde Beşiktaş Lütfi Banat İlkokuluna gelerek 1254 nolu sandıkta oyunu kullandı.

  • 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında sabah saat 08.00 itibariyle sandıkların açılmasıyla birlikte milyonlarca seçmen oy kullanmaya başladı. Ünlü sanatçı Beyazıt Öztürk de oyunu kullanmak için Beşiktaş Tevfik Fikret İlkokulu'na geldi. Okul girişinde sandık numarasına bakan Öztürk yanlış okula geldiğini fark etti. 

  • Oyunu kullandıktan sonra kameralara 'oy ver' mesajı verdi

  • "Seçim Türkiye için hayırlı olsun"

  • "Biz vazifemizi yaptık hayırlı uğurlu olsun, mutlaka oy kullanın"

  • "Oyumuzu kullandık..."

  • 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında sabah saat 08.00 itibariyle İstanbul'da oy kullanma işlemi başladı.Ünlü sanatçı Candan Erçetin Beşiktaş Lütfi Banat İlkokulu'nda sandıkların açılmasıyla beraber oyunu kullanan ilk isimlerden oldu. Vatandaşların yanı sıra ünlü isimlerde sandık başına gelerek oy kullandı. Oy kullanımının başladığı ilk dakikalarda ünlü sanatçı Candan Erçetin de sandık başına gelerek oyunu kullandı. 1255 nolu sandıkta oyunu kullanan Erçetin, daha sonra okuldan ayrıldı.

  • Sandıklar açıldıktan yaklaşık bir saat sonra 09.00 sıralarında oy kullanmayan gelen Cem Yılmaz, okula girişinde bir vatandaşın, 'Cem Bey sizi çok seviyoruz' demesi üzerine, 'Siz' diye karşılık vermesi keyifli anlar yaşattı. 1254 nolu sandığın başına gelen Yılmaz, seçmen pusulasını aldıktan sonra sandık görevlisinin cep telefonu hatırlatması üzerine, geri dönerek, 'Söz verdim, telefonuma çekecektim' esprisiyle telefonunu görevlilere teslim etti.

  • Sosyal medya hesabı Instagram'dan paylaşım yapan şarkıcı, oy vereceği belediye başkanı ile selfie yaptı. Dün akşam oy vereceği isim olan Serkan Toper'le çektiği fotoğrafı Instagram hesabından paylaşan Tuğba Ekinci, "Eğitimiyle bilgisiyle güvendiğim Serkan Toper, Beşiktaş belediye başkanımız sen ol inşallah oyum sana" notunu yazdı. Avukat Serkan Toper, Cumhur İttifakı Beşiktaş Belediye başkan adayıdır.

  • Ali İsmail Korkmaz formasıyla oy kullanmaya gelen vatandaşın fotoğrafı sosyal medyada yoğun ilgi gördü