Hulusi Akar polemiğine Erdoğan’da katıldı: CHP’li Özel’e yargı tehdidi

Yayın tarihi: 25 Aralık 2018 Salı 10:23 am - Güncelleme: 25 Aralık 2018 Salı 10:24 am

Partisinin grup toplantısında konuşan AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Savunma Bakanı Hulusi Akar’la yaşanan polemiğe katılarak ‘Bunlara gerekli dersleri yargıda vermek zorundayız ‘ dedi.

CHP’Lİ ÖZEL’E YARGI TEHDİTİ

Kavgacı ruh ile muhalefet olmaz. Türkiye’nin son 16 yılda üstesinden gelemediği tek sorunu işini doğru düzgün yapamayan ana muhalafet partisine sahip olamamasıdır. Hele hele Milli Savunma Bakanımıza yapılan hakaretler yenilir yutulur değildir. Bu edep yoksunu kişilerden, sıfatı nedir bilmiyorum bilmeme de gerek yok, bu kişilerle ana muhalefet politika yapıyor. Bunu milletimize iyi anlatmalıyız. Bunlar yeri gelir terör örgütüyle el ele kol kola yürürler, yeri gelir onların diliyle konuşurlar, yeri gelir bu millete onların ağzıyla saldırırlar.

Yeri gelir, terör örgütünün ileri gelenlerini cezaevinde ziyaret ederler. Milli Savunma Bakanımıza bu şekilde saldırabilme edepsizliğini yapmışlardır. Bunlara gerekli dersleri yargıda vermek zorundayız. Bunlar ancak o dilden anlarlar. Önce tazminat, ardından ceza. Bu ülkede 40 yılı aşkın silahlı kuvvetlerimizde görev yapmış bir kabine mensubu arkadaşımıza bu şekilde saldırma hakkında sahip değil.

Meclis’te yüksek tansiyon! Akar: Kafanızda tabanca varken…

Emekli Albay Türkşen: “Allah kimseyi Hulusi Akar’ı savunmak zorunda bırakmasın”

Kumpas mağduru CHP’li Çelebi ve Ali Türkşen’den, Bakan Hulusi Akar’a: Subayını esir etmemek…