Hukuksuzluğun ilanı! Avukattan eski eşine “Seni öldürmek istesem mahkeme engel mi olacak?” tehdidi

Yayın tarihi: 21 Ağustos 2023 Pazartesi 11:40 am - Güncelleme: 21 Ağustos 2023 Pazartesi 11:40 am

Avukat Fadıl A. boşandığı eşinin peşini bırakmayarak “Cezaevinde uzun kalıp daha çok bilenmek istiyorum. Ölümün daha şatafatlı olsun” mesajları attı. “Seni öldürmek istesem mahkeme engel mi olacak?” ifadelerini de kullanan Fadıl A. hakkında savcılık tarafından soruşturma açıldı.

İstanbul Barosu’na kayıtlı Avukat Fadıl A. geçtiğimiz yıl boşandığı eşi Avukat Ayşegül D.’nin peşini bırakmayarak ölümle tehdit ettiği mesajlar atmaya başladı.

Sabah’ın haberine göre, davalık olan çift Mayıs 2022’de evliliklerini sona erdirdi. Ayrılığı kabullenmeyen Fadıl A., eski eşine rahat vermedi. Eski eşinden kurtulmaya çalışan Ayşegül D., koruma kararı aldırdı. Boşanmanın üzerinden 9 ay geçmesine rağmen tehdit ve hakaretlere devam eden Fadıl A., bir gece yarısı eski eşine sosyal medyadan mesajlar gönderdi.

Şanlıurfa’da kadın cinayeti! Cezaevinden çıkıp boşandığı eşini sokak ortasında katletti

“ÖLÜMÜN DAHA ŞATAFATLI OLSUN”

Korkunç ifadelerin yer aldığı mesajlarda Fadıl A. “Midene sıkacağım. İnim inim inleteceğim seni, ağzından kan gelirken benden af dileyeceksin. Allah belanı vermesin çünkü belanı ben vereceğim” şeklinde tehdit mesajları attı.

“SENİ ÖLDÜRMEK İSTESEM MAHKEME Mİ ENGEL OLACAK?”

Tehditlerine devam eden Fadıl A., mesajların devamında “Seni öldürmek istesem mahkeme engel mi olacak? Üç beş sene yatarım sıkıntı değil. Bu mesajları da ver mümkün olduğunca uzun süre cezaevinde kalıp daha çok bilenmek istiyorum. Ölümün daha şatafatlı olsun” dedi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Korku ve endişeye kapılan Ayşegül D., eski eşinin sosyal medyadan engelledi. Fakat eski eş Fadıl A., bu sefer mail yoluyla tehditlerine devam etti. Bunun üzerine genç kadın, durmadan tehdit edildiğini, travma ve stres bozukluğu yaşadığını ifade ederek eski eşi Fadıl A.’dan şikâyetçi oldu. Olayla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Kadına şiddet kameraya yansıdı! Önce darbetti sonra ateş açtı

Sezen Aksu’dan büyük ayıp! Cezaevinde olan Merdan Yanardağ’ı icraya verdi