HÜDA PAR eleştirisine sinirlenen Sinan Oğan’a tepki yağdı

Yayın tarihi: 7 Mart 2024 Perşembe 12:31 pm - Güncelleme: 7 Mart 2024 Perşembe 12:31 pm

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan’a destek veren Sinan Oğan HÜDA PAR Genel Başkanı ile aynı karede olduğunu unutup HÜDA PAR eleştirisine sinirlendi. Oğan “Bizimle ne ilgisi var? HÜDA PAR’ı Meclis’e biz mi soktuk?” dedi.

ATA İttifakı’nın adayı olarak girdiği cumhurbaşkanı seçiminin ilk turunda “Plana sadık kal” sloganını kullanıp 2. turda Recep Tayyip Erdoğan’a desteğini açıklayan Sinan Oğan, HÜDA PAR eleştirisine kızdı.

Oğan, X (Twitter) hesabından ‘Veli Yandaşoğlu’ isimli bir kullanıcının “İstanbul’un sokaklarında HÜDA PAR reklamları görür olduk. Teşekkürler Sinan OĞAN” paylaşımına yanıt verdi. Oğan “Erdoğan’a destek verdiğimizde HÜDA PAR zaten seçimlere ilk turda girmiş ve birkaç milletvekili çıkarmıştı. bizimle ne alakası var? ” dedi.

Plana sadık kal! Sinan Oğan Londra’dan paylaşım yaptı

Kullanıcıya “Siz anlama özürlüsü müsünüz?” diye soran Sinan Oğan şöyle devam etti:

“Parlamento seçimleri birinci tur seçimleri ile beraber yapıldı. Biz ikinci turda Sayın Erdoğan’a destek verdiğimizde HÜDA PAR zaten seçimlere ilk turda girmiş ve birkaç milletvekili çıkarmıştı. bizimle ne alakası var? Cahilliğin de bir sınırı olur! HÜDA PAR’ı meclise biz mi soktuk?

Eğer teşekkür edecekseniz altı parti bir araya gelip parlementoda çoğunluğu elde edemeyenlere teşekkür edin. Eğer teşekkür edecekseniz milletvekili listelerini yanlış yapanlara, kasıtlı yapanlara, bir takım ‘gerekçelerle’ hak etmeyenleri listelerin en başına koyanlara teşekkür edin! Her şeyden önemlisi kaybedeceklerini bildikleri halde yanlış aday çıkaranlara teşekkür edin, sandıklara sahip çıkmak yerine Twitter’da ona buna saldırıp trollik yapanlara teşekkür edin…”

TEPKİ YAĞDI

Sinan Oğan’ın kendisine ait sosyal medya hesabında yorumları kısıtlaması dikkatlerden kaçmazken, kullanıcılar alıntılayarak Oğan’a tepki gösterdi.

İşte o tepkilerden bazıları:

Kaynak: TELE1