Hücum hattı sil baştan! Beşiktaş’tan yıldız futbolcu atağı

Yayın tarihi: 23 Mart 2022 Çarşamba 9:59 am - Güncelleme: 23 Mart 2022 Çarşamba 9:59 am

Sezon sonu sözleşmesi bitecek Michy Batshuayi’nin ardından Alex Teixeria’yla da yollarını ayırmayı planlayan Beşiktaş yönetimi, yeni hücum dörtlüsünü; Ghezzal, Talisca, Umut Bozok ve Sörloth’un üzerine kurmayı planlıyor.

Büyük umutlarla başladıkları sezonda yer aldıkları kulvarlara bir bir veda eden, son olarak Süper Lig ’de ikincilik şansını da adeta mucizelere bırakan Beşiktaş , sezon sonunda hücum hattında büyük bir operasyona başlayacak.

Fanatik’in haberine göre; yönetim, Chelsea’den kiralanan Michy Batshuayi’yi İngiltere’ye geri gönderecek. Alex Teixeira’nın da formundan memnun olmayan idareciler, Çin ve Arap kulüplerinden yüksek maaşlı teklifler alan Sambacı’nın da önünü açacak. Real Sociedad’la kiralık kontratı sezon sonunda bitecek Alexander Sörloth, forvette ilk aday… Alex’in yerine de Al Nassr’la yol ayrımında bulunan Anderson Talisca’yı almak için kaynak yaratma peşinde olan idareciler, bu ikiliye bir de Rachid Ghezzal’i ekleyip üretken bir hücum hattı ve başarı hedefliyor.

KASIMPAŞA’YLA TEMAS KURULACAK

Yabancı kuralının yeni sezonda 7 artı 4 olarak uygulanacak olması, yerli oyuncu transferini zorunlu kılıyor. Kartal, bu sezon Kasımpaşa’da kiralık olarak forma giyen Umut Bozok’u kadrosuna katmak için yoğun mesai harcıyor. Kasımpaşa formasıyla bu sezon 30 maçta 14 gol ve 9 asistle yaparak 23 gole katkı yapan 25 yaşındaki futbolcunun durumunu yakından takip eden yönetim, Umut’un 1.5 milyon Euro’luk opsiyonunun kullanılıp Lorient’ten bonservisinin alınması halinde İstanbul temsilcisiyle görüşecek.