Huawei’in yeni ticari markası: Luban

Yayın tarihi: 31 Mayıs 2021 Pazartesi 7:00 am - Güncelleme: 29 Mayıs 2021 Cumartesi 10:54 am

Huawei’nin “Luban” adını kaydettirdiği yeni bir ticari marka başvurusu ortaya çıktı . Şirket, marka başvurusu için 21 Mayıs 2021 tarihinde başvurmuş ve uluslararası sınıflandırmada 9 farklı kategori altında sınıflandırıldığı gözüküyor.

Son gelen haberlere göre , Çinli teknoloji devi daha önce 19 Aralık 2020’de “Huawei Luban” ticari markasını başarıyla tescil ettirdi. Bilmeyenler için bu Luban isminin, Çin mimarisinin yaratıcısı olarak adlandırılan tarihi bir figür Lu Ban ile ilişkilendiriliyor. hatta mühendis, mucit ve marangoz olarak da bilinir. Diğer bir deyişle, marka başvurusu, önemli Çin kültürüne sembolik bir atıfta bulunuyor.

Luban

 

Ne yazık ki Luban markasının hangi ürün serisinde kullanılacağı bilinmiyor. Bu yılın başlarında şirket Nova 8 Pro King of Glory Edition’ı piyasaya sürdü . Cihazın bu özel çeşidi, ilginç bir tasarıma ve farklı bir UI temasına sahiptir. Akıllı telefonun arkası mor bir renk düzenine sahiptir ve üstüne Luban karakteri işlenmiştir. Tasarımın dışında, cihazın içi hala temel modelle aynıydı.

Bu nedenle, markanın mevcut bir modelin özel bir varyantını piyasaya sürmesini bekleyebiliriz, ancak ticari marka, Huawei’nin farklı bir tasarıma sahip bağımsız bir seri üzerinde çalışabileceğini ima ediyor. Her ne kadar bu sadece bir spekülasyon olsa da, şimdilik bir tutam tuz ile alın ve daha fazlası için bizi izlemeye devam edin, çünkü konuyla ilgili ek bilgiler mevcut olduğunda güncellemeler sağlayacağız.

RMX3261 model numaralı Realme telefonu geliyor