Huawei, yepyeni bir ürünle geliyor : Nova 8 Pro

Yayın tarihi: 13 Ocak 2021 Çarşamba 9:00 am - Güncelleme: 12 Ocak 2021 Salı 4:59 pm

Şirket, Amerikan ambargosuna maruz kaldığında yaşadığı zararı kapatmaya çalışıyor. Marka satışlarını toparlamak için yeni yılda boş durmayacak gibi görünüyor. Şirket yeni modellerini hız kesmeden duyuruyor ve kısa sürede piyasaya sürüyor.

Huawei 2020 Aralık ayında Nova 8 ve 8 Pro ikilisinin duyurusunu yapmıştı. Modelleri satışa sunması ise ancak geçen hafta gerçekleşti. Marka şimdi de, Nova 8 Pro ‘nun yeni bir versiyonunu daha ortaya çıkardı.

HUAWEI NOVA 8 PRO KING OF GLORY duyuruldu

Cihaz değişik tasarımlı yeni telefon bir UI temasına sahip olacak. Özellikleriyle Nova 8 Pro King of Glory Edition akıllı telefonun satış beklentleri yüksek. Yeni modelin özelliklerinin çoğu Nova 8 Pro ile aynı durumda. Cihazın arka tarafında mor renk üzerine Luban karakteri ile kaplı.

Telefonun ekranı 6,5 inç 120hz tazeleme hızına sahip OLED olarak tasarlanmış. Kamera kurulumu ise 64 megapiksel ana + 8 megapiksel ultra geniş + 2 megapiksel makro + 2 megapiksel derinlik olarak önümüze çıkıyor. Özel sürüm aynı zamanda normal sürüm kadar pahalı – yarın Çin’de 620 $ (yaklaşık olarak 4650 Türk Lirası) fiyatla satışa sunulacak.

Nova 8 Pro King of Glory hediye kutusu ile geliyor. Kutunun içinde özelleştirilmiş ambalajı, Nova 8 Pro King of Glory akıllı telefon, özelleştirilmiş akıllı telefon kutusu, özelleştirilmiş arka kapak, özelleştirilmiş rozet kutusu, özelleştirilmiş rozetler, özelleştirilmiş özel Q sürümü geçiş kartı, hızlı şarj cihazı mevcut. Telefon Luban lazer baskılı özelleştirilmiş bir şarj cihazıyla birlikte piyasaya sürülüyor. Özellikle bu varyant için tasarlanmış özelleştirilmiş zil sesleri, temalar, bildirimler ve daha fazlası da cihazla birlikte elde edilecek. Bakalım Huawei umduğu kadar iyi bir satış yakalayacak mı, bekleyip göreceğiz.

Deadpool 3 MCU’da geçecek! Kesin bilgi!